Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze soha semmi nekem?
De tényleg semmi, fekszek az ágyamon és az arcomat a 2 tenyerembe temetem gondolkozok, hogy ki az aki játszadozik velem, Isten vagy én, nem tudom, de élve is eltemethetnek már azt se bánnám.
Nincsenek barátaim, sem ismerőseim az arcomon látszik a gyűlölet és a fájdalom.
Hogy kezdjem el, nem ismerek senkit és semmit, hova menjek, mit csináljak, hova menjek, hova menjek, hova menjek, kihez menjek, kihez?
óóó basszus ja és csúnya is vagyok....nagyon, nagyon, nagyon, nagyon csúnya.
teendő?
21f
Amerre a szívem vezérel...fel 1 tízemeletes panel tetejére és zsupsz...a szívem ezt szeretné.
Az eszem azt, hogy küzdjek, de az esetek többségében a szív felülkerekedik az agy fölött.
De rajtam ne múljon...semmi sem. Minden mindegy, megszűntek a félelmeim, eljutottam az abszolút fájdalom és szégyenmentes fázisba.
Talán ha ágyon való fetrengés helyett inkább kimozdulnál, tennél valamit magadért jobb lenne a helyzet. Ha nincsenek is barátaid keress új hobbikat, járt el filmklubokba, koncertekre...ahova kedved van.
De ne várd el senkitől hogy helyetted lépjen, mert senki nem fog. Amíg csak sajnáltatod magad semmi nem fog változni. Tudod segíts magadon, isten is megsegít.
Bocs ha bunkónak tűnök csak nem értem a magad fajta embereket. Megvan a lehetőséged a boldog életre, nem vagy beteg, nem történt veled semmi tragédia...erre te vergődsz h szar neked? Szívem szerint elvinnélek egy kórházba ahol halálos beteg emberek fekszenek, vagy olyan családokhoz akik családjukat házukat vesztik el és mégsem adják fel. (sajnos nem egy ilyet ismerek személyesen) Tanulhatnál tőlük.
12-essel értek egyet.
Ennek a szép magyar neve amit csinálsz: feltűnési viszketegséggel vegyes HISZTI.
chö...tragédia, szerinted jó kedvemben lettem ilyen?
hmmmm?
Most írtam fel a leckét magamnak.
1-rááldozok kb 4 vagy max 5 hónapot erre a barátnő és barát szerzésre, ha összejön akkor a 2-est már nem fogom végrehajtani.
2-ha nem jön össze, teljesítem a szívem akaratát.
Budapest.
De lehet ha egy kisebb városba vagy teszem fel egy faluba születtem volna nem kellett volna átmenjek ezeken a szörnyűségeken, valószínű, hogy egy kisebb összetartóbb közösségben nem hagytak volna így magamra mint itt, ebbe a nagyvárosba.
Hát ha az életed tragédiája, hogy "Julcsika" nem szeretett meg 4 hónap alatt meg hogy csúnya vagy...akkor neked fogalmad sincs az igazi emberi tragédiákról :S Nem tudom milyen küzdeni, és ez egy férfinak még kevésbé tolerálható tulajdonság mint lányoknál.
Azt hiszed itt majd valaki gyorsan megmondja neked az élet értelmét, átnyújtja a csodamegoldást ami mindenen segít ahelyett, hogy neked dolgoznod kéne rajta? Vagy csak ara vágysz, hogy veled szomorkodjunk, hogy jaj milyen szörnyű neked? (bocs nem fogok könnyeket hullatni)Azt gondolod boldogabb lennél ha lenne végre csajod? Ez hazugság...amíg magadon nem változtatsz ugyanaz maradsz.
# 18
igazad van....hazudok önmagamnak. Becsapom saját magam, de tudod, hogy miért azért, hogy ne nyírjam ki magam.
Én már beszéltem anyámmal is erről, hogy mire számítson, mondta is "a te sorsod az lesz, vagy bekerülsz az elmegyógyintézetbe és ott fogsz megrohadni, vagy pedig megfogod ölni magad" ismerve az eddig keresztülment dolgaimon ez egyáltalán nem nagy szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!