Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h amig másoknak sikerül nekem már a jóég tudja hanyadik csajjal sem jön össze semmi?
Sok olyan ostoba ember is dughat akik azt hiszik ha gumi nélkül dug akkor nem lesz gyerek
meg aki azt sem tudja hogy kell felhúzni a kotont..
szóval értem miről beszélsz
Nem tudom bennünk van -e a hiba, de nem biztos.. csak más a felfogásunk a dolgokról szerintem :) Az biztos hogy a környezetemben nem nagyon van más aki így gondolkozik mint én.
Nem én szoktam összeveszni, nagyon türelmes vagyok, de kezdeményezni nem fogom a békülést csak ha én voltam a hibás, a békülés mindig elfogadnám mert haragtartó sem vagyok de nem jön oda 1 ilyen után már senki :/
érdekes ismerkedéseid lehetnek ha 1-2 nap után össze is vesztek. 100% hogy benned van a hiba, mert olyan nincs hogy te csak és kizárólag ilyen dilis nőkkel futsz össze. Egyébként ha már akarsz valamit egy lánytól akkor talán kedveskedni kéne neki és nem összeveszni velük.
A korodat még mindig nem irtad le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!