Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak miért megy olyan könnyen?
Több mint 8 hónapja szingli vagyok. Az első szerelmemmel 8 hónapot voltunk együtt. A környezetemben a többség, ha lezárt egy kapcsolatot elég hamar belépett egy új kapcsolatba. Én miért nem tudok ilyen könnyen tovább lépni? Sok fiúval beszélgettem ez idő alatt, de csak egy-két sráccal jutottam el a találkozásig. Senki nem kelti fel annyira az érdeklődésem, hogy azt mondjam, jó, vele szívesen megpróbálnám. Másoknak miért megy olyan könnyen, hogy egyik kapcsolatból a másikba "ugrálnak"?
19/L
Velem ugyanez, csak én fiú vagyok. Már egy éve szakítottam. Azóta semmi...De megnyugtatlak, nem velünk van baj!
Azok akik rögtön találnak másikat, nem is a személyt nézik, hanem tökmind1 , csak legyen mellettük valaki. Mert egyedül képtelenek életben maradni, vagy divatból kell h legyen mit a facere kirakni-.-. Sztem egyfajta felszínesség...De ha nekik így jó.
Én meg lesz*rom, nem izgatom magam kapcsolatok miatt, elvagyok egyedül is. Talán kissé negatív és hideg vagyok a külvilág felé, de legalább nekem lesz(majd) egy normális kapcsolatom.
A kevesebb néha több! Nem igazán bírom ezeket a "mindentudó mondásokat", de jelene esetben ez most nagyon igaz...
Ne akarj olyan lenni mint mások. Neked tovább tart a regenerálódás, mint nekik. És általában akik friss szakítás után új kapcsolatba ugranak, azok azért teszik, hogy felejtsenek. Nem terveznek komolyan az új kapcsolattal.
Ne akarj hasonlítani az átlagos birkákra... Mert te is csak egy leszel közülük akkor.
Nincs veled semmi baj, a többség kicsit eltorzultan gondolkodik (szerintem), illetve úgy van, ahogy előttem írták, nem szeretnek/tudnak/akarnak egyedül lenni. Mindegy ki, csak legyen valaki. Tipikus "langyosvíz" állapot.
Esetedben szerintem az is közrejátszhat, hogy ahogy írod, "első szerelmemmel", vagyis, ha jól értem, ő volt az első fiú az életedben. Mivel az élmény új volt, gondolom erősebben él minden benned még, és ezzel nem egyszerű versenyeznie senkinek. Jönni fog majd valaki, ha jönnie kell, és te is kész leszel rá.
Addig meg élvezd ki a köztes időt, foglalkozz magaddal, a hobbiddal, stb.
Épp az, hogy nem kell lejjebb adni a szintet!
Bárki mondhat bármit, külső megfog, belső megtart..
Senki nem jönne össze egy számára nem vonzó nővel/férfival. Ha ez mégis megtörténik, akkor az vagy szánalomból, vagy végső elkeseredettségében teszi. Ezzel viszont becsapja a másikat.
Még csak 19 éves vagy! Ismerkedj minél többet, legyél nyitott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!