Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem megy ez nekem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy ez nekem olyan könnyen, mint másoknak?

Figyelt kérdés
26 éves létemre kegyetlenül el tudom cseszni a kapcsolataimat. Mindig agyalok, azon gondolkodom, h hogy lehetne a legjobb. Terv szerint haladok, hogy akkor most egy kicsit nem jelentkezem, hadd hiányozzam, most keressen ő, mert utoljára én kerestem, stb. valahogy sose megy "magától", természetesen. Miért van ez? L.
2012. szept. 16. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert nem voltál még szerelmes, de nagyon akarod. Tudat alatt.
2012. szept. 16. 17:20
 2/2 ASOT ***** válasza:

talán ez lehet az 1-ik gond: "Terv szerint haladok"

A kapcsolatokat nem lehet terv szerint felépíteni és kezelni. Az a jó ha minden megy a maga útján.

Az most olyan mintha lenne egy listád:

Hétfő: 1 órát lehetünk együtt majd kap 2 puszit és szia

kedden nem tlaálkozunk és telefonon beszélünk kerek 5 percet

Szerda: találkozunk és szerdán lehet egy kis simogatás meg ölelés

csütörtök: megengedek egy csókot és csak a főzésről beszélgetünk

péntek: este 21:00- 22:00 között szex

szombat: elmehetünk sétálni du 3-5-ig.

vasárnap max neten beszélünk 1 órát.

Szóval eza a kicsit hadd hiányozzam meg ilyen dolgok hülyeség.

ÉREZNED KELL! Akkor keresd és beszélj vele ha szeretnél ha jól esik. De közben ismerd meg annyira, hogy tudd azt hogy ő mit is akar tőled valójában.

Mielőtt kiteregetnéd neki az egész életedet.

2012. szept. 16. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!