Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első alkalomkor túl könnyen odaadom magam utána már csak arra leszek jó?
Komoly kapcsolat ilyenből már nem lehet?
18/L
hát ha úgy van h azért adod oda magad mert már össze jöttetek és fű de bele v esve és nem bírod ki akkor nem gáz de az ilyen sztem ritka.
minden esetre nem hiszem h lenne összefüggés a kettő között. ha mindketten komoly kapcsolatot akartok akkor tök m1 mikor fekszetek le.
félhetsz is mert csak az miatt.
alapjában véve mindenből lehet komoly kapcsi, ha nem az első találkozáskor kefél meg. szerintme.
ő azt mondta elvileg nem tart annak...
tényleg nem szoktam ilyet csinálni sűrűn na de mind1 kár is magyarázkodni valszeg ezt elbasztam
Én az első randin lefeküdtem a barátommal, de aztán már randiztunk is. A harmadik randinkon pl. nem is volt szex. :)
Több mint két hónapja vagyunk együtt, közös jövőt tervezünk, persze nem elsietve, elkapkodva.
Szóval önmagában nem gond, ha első randin van szex, de ha mást is akarnak a felek, az elég hamar kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!