Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első alkalomkor túl könnyen odaadom magam utána már csak arra leszek jó?
Komoly kapcsolat ilyenből már nem lehet?
18/L
bizonyítsd be h komolyan gondolod próbálkozz nem kell ilyen lazán feladni csak azért mert trollkodtunk 1 sort :)
nem sok köze van a válaszhoz de azért faja:
"Hidd el a fejed se fáj
Hirtelen az összes gond elszáll
Csak mászol a szobád falán
Legyintesz a büntetőcédulán
Énekel sok száz kismadár
A vércukor szint is a helyére áll
Mérföldeket lépsz, égig ugrasz
Szárnyalhatsz, a felhőkön futhatsz
A túl késő sincs túl korán
Százból kétszáz orvos ezt ajánlaná
Nézd hát milyen szép is a világ
Mikor nyílik a kis virág
Nevetsz az élet fintorán
Perdüljünk táncra egy halott torán
Hiába szidja az anyád
Nincs semmi baj (nincs semmi baj)
Mindenki barát
Énekel sok száz kismadár
A vércukor szint is a helyére áll
Mérföldeket lépsz, égig ugrasz
Szárnyalhatsz, a felhőkön futhatsz
A túl késő sincs túl korán
Százból kétszáz orvos ezt ajánlaná
Nézd hát milyen szép is a világ
Egy jó dugás után"
Előző kolléga bevágódott egy alvin dallal. Szerintem köze nincs a témához, de azért szódával elment.
Te, kedves kérdező pedig... nos, igen, elrontottad. Persze a fiútól is függ,hogyan tekint rád, de a legtöbb pasi nem azt várja egy komoly kapcsolattól,hogy az első alkalommal szexeljenek. Más fiókba kerültél. Tanulj belőle, legközelebb pedig csináld másképp.
20/L
Lehet, hogy én a kivétel vagyok, aki erősíti a szabályt.
1. találkozás: Egy baráti társaságban összekacsintottunk.
2. találkozás: - Ezt tekinthetjük első randinak.- A randit az ágyban fejeztük be, olyan természetességgel, mintha a világ kezdete óta ismertük volna egymást.
A baráti társaságban mindketten elfoglaltuk magunkat.
Sokan nem is tudták, hogy mi együtt vagyunk, nem úgy kezeltük egymást, mint jegyes pár, nem smároltunk mások előtt. Nem voltunk sülve főve együtt. Akkor még mi sem gondoltuk, hogy komoly a kapcsolatunk, de jól éreztük magunkat együtt, össze is költöztünk, mert szerettük, ha egymás mellet hajtjuk álomra a fejünket.
Ma azt mondhatnák erre, hogy jó szexpartnerek voltunk.
Az iskola elvégzése után házasság.
Most ez a lány három gyerek édesanyja.
Ha Ő ribanc, akkor én kurafi vagyok. Ez mit sem változtat azon, hogy jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!