Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Az első szerelem sosem múlik el, de mindig véget ér! " De ugye az utána maradó űr és fájdalom enyhülni fog?!
Nekem az első szerelmem után évekig tartott, mire kivertem a fejemből. Volt persze kapcsolatom közben, meg zajlott az élet, de mindenkiben őt kerestem, érte sírtam. Mondjuk én marha nehezen elengedős vagyok.
Azóta túl vagyok a második nagy szerelmen, hát ha ezt is évekig fog tartani elfelejteni, akkor a gyerektémának nálam lőttek.
Persze hétvégén sikerült együtt buliznom az első nagy szerelememmel. Ő is egyedül van. Nem mondanám, hogy nem kavarodtam fel érzelmileg rettenetesen.
Nem mindig ér véget.Ismerek olyan párt(15,18voltak)akik azóta is együtt vannak,35 éves gyerekeik vannak<3
De persze,majd elfelejtődik.
olyan szomorúak a kommentek, beleéreztem magam a helyzetetekbe :s
a kérdésre nem tudom a választ, mert én még az első szerelmemmel vagyok mindig (ezt le is kopogom :D), és vele is akarok maradni..nem is tudom mi lenne velem nélküle, én már teljesen elfelejtettem, hogy milyen volt azelött, hogy megismertem volna
Hogyha nem akarsz tullepni rajta akkor nem is fog sikerulni.
Szerintem hulyeseg, hogy orokke azon fog szomorkodni akivel szakitottak vagy platoi szerelmuk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!