Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátnőmmel, nagyon fáj és nem tudok másra gondolni, mikor múlik el ez az érzés; Bővebben lent?
5 napja szakítottunk a barátnőmmel, egy éves kapcsolat volt, az elején el voltunk, utána elkezdtünk vitázni és egyre jobban megbántottuk egymást.. az elején nagyon fájt, de jelenleg próbálom elnyomni zenékkel, meg a barátok segítségével, nincs kedvem semmihez, nem tudok otthon lenni, mert sírhatnékom lesz.. :(
Nagyon szeretem és ragaszkodok hozzá.. vele szerettem volna mindig lenni, első kapcsolatom volt.. ő 16 én 18 voltam, mikor összejöttünk.. én nem szerettem annyira a bulikat, a cigit utáltam és mindig vele akartam lenni, ezért kiakadtam, ha hanyagolt.. a hazugságot nem tűrtem el sose, volt hogy emiatt vitáztunk.. igazából sokszor megbántottam én is.. örülnék, ha egy hasonló gondolkodású lány írna nekem, aki hasonló gondolkodású, mint én.. ritkán vagy nem mindig cigizik, nem bulimániás, kicsit visszafogottabb, normális gondolkodású lány..
Mikor fog elmúlni ez a rossz érzés?
értem :)
fuu... bocsi a fenti fogalmazás hibáért... x) az a sok "gondolkodású" szó nagyon nem jó ott xP
Genetika: Max 3évig lehetünk "szerelmesek"! Szóval add össze az időt amíg együtt voltatok, vond ki az 1095 napból, és megkapod azt az időpontot amikor teljessen el fogod felejteni!
Olvastam erről egy blogot, de nem érdemes kitennem ide, mert vannak parasztlelkű emberek, akik nem tudnak mással szórakozni, úgyhogy kötöszködnek, azt meg utálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!