Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nekem miért nem megy annyira...

Nekem miért nem megy annyira könnyen, mint másoknak?

Figyelt kérdés

Napi max 1200 kcal-t, eszek, ami kb így néz ki:

a délelőtt folyamán 2 szendvics (tk kiőrlésű zsemle + összesen 100 g csirkemell sonka + jégsaláta), az ebéd általában hús vagy hal, a vacsim pedig vagy kevesebb adag az ebédből, vagy gyümölcs. Meg ezen kívl napi 2-3 alma.

Szóval általában lemérem a dolgokat, kiszámolom a kcal-t, és nem szoktam 1200 fölé menni.

Hetente 3x szobabiciklizek 35-40 percet, a 3-as fokozaton (8 a legerősebb). Plusz heti 1-2x eljárok kutyát sétáltatni, meg nyáron naponta megyek biciklizni 1 órát a családdal...

És ezek mellett havi kb 1,5 kg-t fogyok. Január elsején 102 kg voltam, ma reggel 98, 6. Amúgy 2010 november eleje óta "fogyózok" (mondjuk tavaly volt 3-4 hónap, amikor nem érdekelt semmi, zabáltam, de nem híztam..)

És akkor olvasom itt mások kérdéseinél, hogy 1 hónap alatt miért csak 44 kg-t fogytak.. :( Ilyenkor úgy elszomorodom, mert én mindent megteszek, és ekkora súlyból ilyen lassan fogyni... Csodálkozom magamon, hogy még mindig van akaraterőm.. Főleg, hogy most februárban 1 dekát sem fogytam...

(Kivizsgáltak már kórházban, semmilyen egészségügyi problémám nincs!)

2012. márc. 14. 12:06
 1/10 anonim válasza:
Volt pajzsmirigy és inzulin vérvételed is?
2012. márc. 14. 12:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Minden volt, direkt le is írtam. Légyszi ne kérdezzetek rá még 10-en..
2012. márc. 14. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy miből viszed be az 1200 kcal-t. Mármint vannak esetek, amikor már azt is meg vizsgálni, hogy mit MIKOR ehetsz. S nem ezekre az updates lomokra gondolok. Egyszerűen a súlyod attól is nőhet, hogy szénhidrátot viszel be, attól megnő a szomjad és iszol, majd a ch megköti a benned levő vizet. Szélesedsz is meg nehezedsz is, de ez már nem zsír. Igaz, nem szép látvány.

Szóval gondolj arra, hogy a szénhidrát kva sok vizet köt meg. Ha az minimalizálod, akkor röpködni fognak a kilók.

Érdemes szálkásító diétát csinálnod időközönként. Ez felgyorsítja majd a dolgokat, de azt nagyon szigorúan kell tartanod és erős idegzet kell hozzá.

Testépítő oldalakon megtalálod a neked megfelelőt.

1-1 étkezést válts ki 100 % Whey proteinnel. Ez kielégíti az édesség iránt vágyadat is. Hidd el, jobb mint bármilyen süti és színtiszta fehérje.

E mellett sokat kardiózz, illetve te inkább anaerob mozgást csinálj minden nap 60 percet.

Hajrá!

Ja és a legfontosabb:

VITAMIN ÉS FEHÉRJE!!...na meg a többi...bla bla bla bla

2012. márc. 14. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Ja, és "ezen kívül napi 2-3 alma". Az almát is bele kell számolni.

Amúgy nem hiszem el, hogy te 1200 kcal-t eszel meg naponta. Képtelenség, hogy te ettől ne fogyj!

Leírod egy füzetbe a MINDEN EGYES lemért falatot?

Csak mert annál pontosabb nincs...

..."emlékezetből" lehet az az 1200 kcal 2300 is!!

Mint ahogy az almákat is "ezen felül" eszed, lehet hogy ott akkor más is lecsúszik, csak nap végére elfelejted...

2012. márc. 14. 12:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Az almat is beleszamitom! Az etrenden felulre ertettem. Tehat leirtam az etrendet, de nem irtam bele az almat. Igy ertettem.

Amugy tenyleg nem eszek ezen kivul mast. Penzem nincs feherjeporra. De probalok normalis keretek kozott minel tobb hust (csirkemell, pulykamellet), halat enni

2012. márc. 14. 12:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Amugy nem vagyok edessegre, mert le akarok fogyni es nem fer bele a csoki.
2012. márc. 14. 12:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Különben ezért nem értem én se, mert mindent betartok. 2012-ben tegnap ettem először édességet, 50 g milkacsokit. Ráadásul emiatt kihagytam a vacsit, szóval beleszámoltam a napi kajába... :(
2012. márc. 14. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Jaj, ez nagyon elkeserítő lehet! Sajnálom!:(

de fel a fejjel! Az akaraterőből nálad látom nincs hiány!

Én mondjuk úgy csinálom, hogy, délután 3-ig mindent eszek, de persze mértékkel. Utána már csak zöldséget! Viszont kb. heti 3x szobabicajozok este és olyankor kivételt teszek, mert edzés után eszek fehérjét, pl. Joghurt, túró!

Ezt valamiféle jutalomként fogom fel, ha edzek, ehetek valami "mást is", ha nem, akkor csak a zöldség marad:)

sajnos nemtudom, miért nem fogysz gyorsabban, de ne add fel, biztosan lesz eredménye! Nagyon kitartónak tűnsz, én már rég feladtam volna, de te erős vagy:)

2012. márc. 14. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a mozgással van baj, mert a szobabicikli nem igazán erőltet meg senkit... (legalábbis engem nem) Próbálj kocogni, futni (igen, lehet ekkora súllyal, én is futottam már 100 kg-osan) és otthoni torna dvd-t. Letölthetők ingyen és otthon senki sem zavar. Én szeretem.
2012. márc. 15. 15:35
 10/10 *gin* ***** válasza:

olvastam már 2010-ben is a kérdéseidet és sokat gondoltam Rád, hogy mi lehet veled... tudom, hogy lassan fogysz, és tényleg elkeserítő lehet, de ha lassan is, előbb-utóbb célba érsz :)

Azt tudom én is tanácsolni, hogy mivel már csaknem másfél éve szobabiciklizel, a szervezeted megszokta ezt a mozgást. Kicsit rázd fel őt a megszokásból, menj el pl. úszni, vagy ha arra nincs pénzed, akkor kicsit kocogni (azért ne erőltesd meg magad, vigyázz az ízületeidre), vagy a legjobb, ha valami meredek szakaszon gyalogolsz felfelé :)

próbálj ki más kajákat is a kalórialimiteden belül, pl. nála nagyon sok finomságot, diétás édességet találsz: [link]

ne görcsölj azon, hogy le akarsz fogyni, fogd fel ezt az egészet úgy, mint az életmódodat (shapeshifter kajáival meg sem fogod érezni, hogy ez diéta:), és ha lelkileg kicsit kikapcsolsz, egyből megindulnak a kilók.

kitartás, ne add fel! hihetetlen erő és kitartás van benned, úgyhogy menni fog! sok sikert kívánok :) (néha írj, hogy hogy haladsz :)

2012. márc. 15. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!