Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze soha semmi nekem?
De tényleg semmi, fekszek az ágyamon és az arcomat a 2 tenyerembe temetem gondolkozok, hogy ki az aki játszadozik velem, Isten vagy én, nem tudom, de élve is eltemethetnek már azt se bánnám.
Nincsenek barátaim, sem ismerőseim az arcomon látszik a gyűlölet és a fájdalom.
Hogy kezdjem el, nem ismerek senkit és semmit, hova menjek, mit csináljak, hova menjek, hova menjek, hova menjek, kihez menjek, kihez?
óóó basszus ja és csúnya is vagyok....nagyon, nagyon, nagyon, nagyon csúnya.
teendő?
21f
Tudod mit? Neked tök felesleges beszélni, úgyis csak azt hallod meg amit te akarsz. Hogy az életed sz.r és, hogy mennyi rossz dolog történt veled, meg, hogy meg akarsz halni...:S pff....
Nem is tudom akarod e, hogy az életed jobb legyen. Hiszen mennyivel kényelmesebb sírbakolni, és a világot okolni ahelyett, hogy tennél valamit magadért.
Fordulj szakemberhez ennyit tudok mondani!
Ja igen egy apró sztorit azért megosztok veled. Betegen születtem és évekig kórházba jártam. Most vagyok 23 és már 3 műtéten estem át. (ebből kettő életmentő volt) Mint mindenkit engem is értek csapások, kiközösített voltam suliban, volt nagy szerelmi csalódásom, nemrég egy jó barátot is elvesztettem...ezt nem azért mondom, hogy sajnáljanak mert nincs miért hiszen én boldog vagyok, csak hogy lásd, hogy mindenkivel történnek rossz dolgok. De minden negatív élményt tapasztalatként kell felfogni, és továbblépni. Megkeresni az élet örömeit, egyedül, és ha kell mások nélkül is létezni. :S
Érdekes édesanyád lehet... Ne add fel ember! Csak éld tovább az életed válassz valamilyen célt neki. Ne a nők legyenek a célod hanem valami más. Jelölj ki valamit apró dologgal kezdve és érd el. Ha sikerült jöhet a következő. Lépésről lépésre. A sikerélmények kis önbizalmat adnak. Az már jó.
Itt mondogatják sokan, hogy más embereknek is vannak problémáik és másoknak nagyobb gondjaik is vannak. Hát nekik üzenem, hogy lósz-a-rt sem tudunk arról, hogy min ment át a kérdező és valójában milyen körülmények között áll helyt nap mint nap, úgyhogy nem kell azonnal leírni! Igen tudom nagyon sok ember számára a saját gondja a legnagyobb még akkor is ha igazából eltörpül másokéhoz képest, de ez van. Van akinek a kisebb akadály is gondot jelent és van aki észre sem veszi úgy lép tovább.
értelek...
De kikérem magamnak, tudod milyen fáradságos munka kitervelni egy öngyilkosságot? Van fogalmad róla? Először is el kell tüntetni minden olyan dolgot ami valaha is rád emlékezettet fényképek, ruhák, újságok stb.. Aztán ott van a halál utáni körülményes, fontos dolgok a temetés a koporsó a koszorúk, ja és a virrasztásról nem is beszéltem és még anyám mellé is kell találjak valakit aki majd átsegíti majd a gyászon És ott van maga a fő, a lényeg a dolog maga a kivitelezés. Van fogalmad róla, hogy milyen nehéz öngyilkosnak lenni, érted nem úgy, hogy aláugrasz a vonat alá vagy leugrasz egy panel tetejéről, ezt szépen kell csinálni nem úgy, hogy a testrészeid szanaszét hevernek az aszfalton. És még ott van a bekövetkezik vagy sem...túléled-e vagy sem...
ezt én mind kigondoltam, anyagilag meg is terveztem...most ez a 5 hónap lesz a döntő az életemben.
Ó....betegen születtél...életmentő műtét, szép, erős, domináns vagy az élet felett, de én nem fogok belemenni abba, hogy velem mi történt, nincs kedvem....tehát ennyi.
Ne haragudj de szerintem az öngyilkosság pont a bátorság ellentéte,, mert meghalni könnyű élni nehezebb...és hiába tervezel meg mindent, hiába "készíted" fel a környezeted nem fogsz tudni csak úgy "elmenni"
Nekem a nagyapám öngyilkos lett. És habár én nem nagyon ismertem, hiába telt el sok év, én látom a sebeket amit édesanyámon hagyott, látom ahogy nagymamám mai napig titokban magát okolja...szóval ne magyarázz nekem arról, hogy ezt meg lehet tervezni.
Ha tényleg ilyen gondolatok foglalkoztatnak tényleg keress fel egy orvost egy szakembert hogy kezelje a depressziódat, kezdj el hangulatjavítókat szedni...
"szerintem az öngyilkosság pont a bátorság ellentéte,, mert meghalni könnyű élni nehezebb"
Egy így igaz. Eszembe is jutott erről valami. Igaz csak egy film, de attól még teljesen igaz:
4 évvel ezelőtt is eljutottam itt gyakorin ebben a témában erre a pontra, hogy idegen emberek akarnak meggyőzni valamiről.
igaz akkor még nem az öngyilkosságról hanem más dologról de a lényeg ugyan az.
nincs is kedvem már írni, hiába írok ti visszaírtok tagadtok és hibát kerestek....nem egyezik az értékrendünk, nem ismerjük egymás múltját, majmoljuk az életet egy monitor előtt.....mit csinálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!