Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon van olyan férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van olyan férfi aki elgondolkozik azon hogy a nö miért nem kívánja vele a szexet?

Figyelt kérdés
A legtöbb esetben a férfiak kapásból rávágják hogy a nö biztos megcsalja. Holott az esetek 90%! -ban az ok az ahogyan a férfi a hétköznapokban viselkedik vele, vagy csak akkor kedveskedik ha szexet akar, de aztán "visszaváltozik" ugyanolyan lesz a viselkedése mint elötte. Ráadásul fogalmuk sincs arról, hogy a nönek mennyire fáj ez. Plusszaban még a nöt hibáztatják. Vajon hány férfi néz magába, és hány férfi keresi a viselkedésében az elutasítás valódi okát?
2013. okt. 15. 23:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
39%

az olyan nők szimpatikusabbak,akik magáért a szexért dugnak a szeretett személlyel és nem értékelik folyamatosan a viselkedésem.

az életük szerves és természetes része a szex,nem negatív játszmákhoz ideális terep.

persze ez alap párkapcsolati játszma,sima kontroll harc.

"ezt a viselkedést/cselekvést várom el tőled,akkor is ha megismerkedésünkkor nem ilyen voltál,vagyis meg akarlak változtatni,engedelmeskedj és kapsz nunit,ami igazából csak neked jó,nekem nem és én szívességet teszek neked az egész dugásos procedúrával különben is."

pedig ha dugnál kb azonnal szent lenne a béke és jobban bánna veled,csak ugye ez meg azzal járna,hogy veszted a kontrollt felette,még akkor is ha neked is jó ez,csak a makacsok inkább szenvednek,mint veszítsék a játszmát.

és itt a gond...aki nem hajlik az törik.

2013. okt. 16. 03:01
 32/39 A kérdező kommentje:

"az olyan nők szimpatikusabbak,akik

magáért a szexért dugnak a szeretett

személlyel és nem értékelik folyamatosan a

viselkedésem."

Tehát neked az a nö a szimpatikus, akit ha porig alázol, semmibe veszel, "könyörög" utána a szexért? Akkor te az olyan nöket szereted akikben nincsen tartás, és önbecsülés. Meg mi az hogy magáért a szexért dugni a szeretett személlyel? Akit a nö szeret azzal nem dug, hanem szeretkezik!

2013. okt. 16. 09:11
 33/39 Noydra ***** válasza:
Azok a "párok", akik úgy vannak együtt, hogy a szexet zsarolásra, meg hatalmi harcra használják, MI A BÜDÖS LÓF..NAK VANAK EGYÜTT?!
2013. okt. 16. 09:39
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok. És szeretem a szexet. Talán a szokásosnál jobban. Eszembe sem jutott még "szexmegvonással" büntetni, mivel azzal magamat is büntetem. Jutalmazni szoktam extrákkal. :) A szex szerintem független kéne, hogy legyen a vitáktól, fiziológiás szükséglet. (Nyugodtan lepontozhatnak a fiatal fruskák, akik életükben nem kettyintettek még egy jót és rózsaszín felhőről álmodoznak a habosbabos esküvőjükről. ;))
2013. okt. 16. 09:52
 35/39 A kérdező kommentje:
Utolsó! Semmi baj azzal hogy szereted a szexet :-) De gondolom nem mindegy hogy a másik fél alapvetöen hogyan viselkedik veled. :-)
2013. okt. 16. 10:20
 36/39 anonim ***** válasza:
Alapvetően? Kérlek, aki alapvetően nem úgy viselkedik velem, ahogy nekem is megfelel, azzal eleve nincsen kapcsolatom. Vagy addig tart, míg ez kibukik. Tehát értelmezhetetlen a történet.
2013. okt. 16. 10:25
 37/39 A kérdező kommentje:
Utolsó! Megkérdezhetem hogy mennyi ideje vagy együtt a társaddal, és hogy meddig tartott eddig életed leghosszabb kapcsolata? Együttélés volt-e? Ha nem akarsz nem válaszolsz :-)
2013. okt. 16. 12:00
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem a büntető szexmegvonásra gondolt, csak sokaknál szövegértési gondok vannak. Olyan van, hogy egy nő nem tudja elengedni magát, nem kívánja a szexet, nem akar hozzáérni sem a partneréhez, miután az esetleg megalázta, üvöltött vele, stb, esetleg mindezt rendszeresen. Sok ilyen van, nem kéne úgy tenni, mintha a férfiak sosem csinálnának ilyet, tisztelet a kivételnek persze, de ezt hadd ne kelljen már mindenhez hozzátenni. Nekem is volt olyan exem, aki élvezte hogy szemét velem, és nem azért nem hagytam ott mert a nők a bunkókat szeretik, hanem mert féltem tőle és nem volt hová mennem. Az a felfogás pedig egyenesen hányingerkeltő, hogy a nő hagyja hogy élete párja akkor is belé ürítkezzen, ha éppen nem kívánja egyáltalán, mert akkor utána majd normálisabban bánnak vele. Aki szerint ez a felfogás megállja a helyét, az pontosan az a kategóriájú férfi lehet, aki miatt sok nőből lesz frigid, lelkibeteg szerencsétlen. A szex normális esetben mindkét fél örömére kéne hogy történjen, egyik oldalról sem kéne hogy kényszer legyen van jutalomfalat, de azt igenis fel kéne fogni itt sokaknak, hogy a nő nem tudja elengedni magát, nem tud ráhangolódni a dologra, ha lelkileg bántja valami, főleg ha a párjával kapcsolatos, és ilyenkor senkinek semmi joga elvárni tőle hogy dobja hanyatt magát és tegye szét, mert a férfiaknak igényeik vannak.
2013. okt. 16. 13:37
 39/39 A kérdező kommentje:
38-as válaszoló! Te vagy az egyetlen aki elég érett ahhoz hogy értse azt amit kiírtam! Köszönöm szépen! :-)
2013. okt. 16. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!