Milyen mondatok, szavak vannak amivel egy férfi lelkére lehet hatni? Amit meghall, és elgondolkozik rajta?
Ez attól függ, miről van szó...
Azért az,hogy szét hagyja a cuccait otthon, vagy megcsal, nem ugyanaz és mindkét esetben más lehet az ominózus mondat.
Egyébként általánosságban nem hiszem, hogy van olyan (varázs)mondat, amit te szeretnél. Többnyire BESZÉLGETNI kell! Sokat!!!
"olyasmit szeretnék ami a lelkiismeretébe hatol" = érzelmi zsarolás? Mert ezt nem tanácsolnám semmiképpen sem.
Ha süket fülekre találsz, akkor valamit tényleg rosszul mondhatsz, csakhogy a megoldás nem lehet az, hogy ha nem ment elsőre, akkor másodikra erősebben, végül már üvöltve mondom, sem az, hogy lelkifurdalást ébresztek benne. Ezek mind olyan dolgok, amiket nem teszek azzal, akit valójában szeretek. Inkább megdicsérem, amikor olyat tesz, ami jó nekem. Ez persze nehéz, ha állandóan a rosszat keresem benne, és csak azt vagyok hajlandó meglátni.
Nem mondom, hogy nálatok ez a helyzet, hiszen nem ismerlek, halvány segéd fogalmam sincs arról, miért tetted fel ezt a kérdést? Csak gyanús, hogy gyors és hatékony eredményt akarsz elérni. Pedig a párkapcsolatban nem ezek a legfontosabb szempontok szerintem.
Amit egy férfi többnyire meghall, az így hangzik: "Elhagylak!" Csak ezt nem tanácsos eljátszani, ha együtt akarsz vele maradni. Mit is akarsz tulajdonképpen? Irányítani? Vagy egy konkrét problémád van, amit nem tudtok megbeszélni? Ha az utóbbi, akkor az is lehet, hogy nem benned van a hiba. Mert van olyan, hogy nekem van egy gondom, amiről nem akarok tudomást venni, és akkor süket vagyok az ezzel kapcsolatos kommunikációra. Ha a párodnál ilyesmi van, akkor még kevésbé ajánlott az erőlködés, mindenképpen veszíthetsz csak. Akkor előbb meg kell oldania a saját gondját, te ebben csak segíthetsz, különben szétmentek, ha nagyon erőlteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!