Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen mondatok, szavak...

Milyen mondatok, szavak vannak amivel egy férfi lelkére lehet hatni? Amit meghall, és elgondolkozik rajta?

Figyelt kérdés
Csak azért mert süket fülekre találok,és olyasmit szeretnék ami a lelkiismeretébe hatol..
2011. febr. 15. 02:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nálunk egyszer volt igazán nagy probléma....akkor szembesítettem azzal, hogy én sem vagyok mindig minden helyzetben mellette, ergó nem tűrök meg mindent. Na akkor elgondolkodott magán és a problémáin. Egy hét múlva egy kicserélt embert öleltem magamhoz, és azóta nagyon boldogok vagyunk:)

Szerintem is attól függ a dolog, hogy miről van szó.

De alapjáraton én is azt mondom a problémát őszintén ki kell beszélni. Én sokszor beszélek a lelkére, ha megbánt engem, ez nem érzelmi zsarolás. Többet ér, mintha üvöltenék. Csak szépen tények elé állítom. Mondjuk úgy ismerem mint a tenyeremet, tudom, hogy mikor mivel tudok hatni rá:) Én őszinte vagyok vele, nem kertelek, a lelkére beszélés nem zsarolást jelent. Csupán annyit, hogy úgy fogalmazol, hogy az Őt megérintse. Ebben nincs zsarolás...

2011. febr. 15. 09:14
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
2 pasi mer hozzászólni, használati utasítást próbálnak adni magukhoz és így lepontozzátok őket a búsba? Ha ti ennyire lesz*rjátok, hogy mit akarnak a pasik, akkor hogy várjátok el, hogy ők figyeljenek rátok? ehh.
2011. febr. 15. 09:15
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
így van,pontozzatok csak le,de akkor is ez az igazság.Több öröme remélem nem lesz,nekem nem fontos az,hogy milyen százalék van ide kiírva.gyerekesek vagytok
2011. febr. 15. 10:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Miért vannak együtt olyan emberek, akik nem tudnak beszélgetni, és "varászszavakra" van szükségük?
2011. febr. 15. 15:02
 15/20 A kérdező kommentje:
Én pontosan az vagyok,aki beszélni akar a problémákról.Nem velem van a gond.
2011. febr. 15. 15:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy veled van a baj.
2011. febr. 15. 15:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Elé nagy gondod lehet, ha 02. óra után fogtál hozzá. Tényleg ilyen nagy a férjed hibája.Egy mosatlan, vagy lecsöpögtetett abrosztól nem lesz az embernek álmatlansága.
2011. febr. 15. 17:05
 18/20 anonim válasza:
nalunk ugyanez volt.en vagyok a ferfi.felesegem lelki zsarolasai es allando szunni nem tuno feltelei odaig jutottak hogy teljesen osszeomlott a kommunikacio kozottunk.o beszelgetett volna mert nyilvan rosszul sult el az egesz.ha szereted parodat es meg akarod tartani keruld az ilyen leki zsarolasokat mert nagyon eltolod magadtol.adj egy kis idot es ne eroltesd.a szog ugyis kibujik zsakbol.sok szerencset
2011. febr. 16. 00:46
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem a férjem,és nem élünk együtt:)Viszont tényleg hanyagolom ezt a kijelentést,hiszen ha nem így gondolom,jobb ezt nem előadni,mert aztán tényleg azt mondja ő is hogy akkor legyen vége.
2011. febr. 16. 01:05
 20/20 anonim ***** válasza:
ahha ! Így már más. A dolog ugy néz ki ,egy kicsit rossz hangulatban voltál és szerettel volna beszélgetni,de nem volt kivel .Most már nem is annyira savanyú ez a szőlő. Megijesztettek és elgondolkodtál?.Minden jót.
2011. febr. 16. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!