A férfi miért érdemel többet mint egy nő?
Itt családokra gondolok, főleg olyanokra ahol már gyerek is van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__235..
Megnéztem a linkelt kérdést, de nem értem a problémádat. Az a baj, hogy 15 és 5 millás autóról van szó?
Ugyan már, hány olyan család van ma Magyarországon, akinek ez a legnagyobb problémája? Van, akinek egy kocsira sem telik.
Nekem még jogsim sincs. Lehetne, de úgyse vezetnék, Pestre költözött vidéki vagyok, igegesítene a nagy forgalom. Suzukival jár a férjem, engem meg elvisz, ahova akarom, reggel munkába, mert a munkahelyem útba esik. De őszintén szólva az sem zavarna, ha totál ellenkező irányba járna kocsival, én meg bkv-znék. Nem érzem, hogy neki több jutna, mint nekem. Megvan mindenem, amire szükségem van, és ez elég, ez a LÉNYEG. Nem nézem, másnak mennyi jut. Aki ebből indul ki, az folyton elégedetlen. Aki pedig elégedetlen, az nem boldog.
Ha ő keresi a lóvét, gondolom, ez nem kérdés.
ha gyerek van meg közel egyenlő fizetések, akkor meg csak attól érdemel többet, aki hagyja neki. Tudod, az van a fejekben, hogy a nő férfi nélkül senki, a pasi meg fordított esetben tökös csávó, hogy nem hajtotta igába a fejét, és ezért a nők képesek tűrni az egyenlőtlenséget.
ennek a kérdezőnek nem hiszem, hogy lesz 15 milliós autója
az zavar, hogy sokkal többre tartja magát mint egy nő, mert neki az járna a feleségének meg csak egy kis morzsa jutna
Én nem érzem ezt, amiről te beszélsz. Ezt miből szűrted le? Van konkrét dolog?
Vagy csak kivetíted saját magadra, mert valójában te érzed úgy, hogy a párkapcsolatodban el vagy nyomva?
Első
Mármint a linkelt kérdésben van-e konkérét dolog, amiből így gondolod.
első
Nő vagyok.
Vezetek. Sokat. Városon belül és kívül is, gyerkőcöket is horgászok nap mint nap.
Viszonylag nagy és viszonylag "drága" autót vezetek.
Ismerek a környezetemben egy feleséget,
a férjek nagy, fekete, tényleg drága kocsija van.
Akart venni a feleségének is egy hasonlót - ő viszont inkább egy erősen középkategóriás kisautót kért, mondván, hogy azzal jobban tud parkolni, meg kis aranyos, neki az tetszik,stb - tehát ő maga kérte azt az autót, ez volt minden vágya, neki ez kellett.
És akkor erre is azt mondanád, hogy a férje többre tartja magát a nőnél?
Ismerni kellene a dolgok hátterét is, mielőtt ítélkezik az ember. Vagy nem kellene ítélkezni.
A férjemnek kombi Vectrája van, mert sokszor alkatrészeket, egyéb tárgyakat hurcol a munkája miatt és abba fér el.
Nekem Peugeot 206-osom van, mert nem nőttem valami nagyra és pl német autókból ki se látok, a műszerfal van szemmagasságban. A P meg egy jól manőverezhető járgány, egyszerűen kényelmesebb azt vezetni. Sőt, ha nem kell semmit se cipelni, néha a férjem is azt viszi el, egyszerűen kényelmesebb.
A pasiknak a mániája a nagy és drága autó...csak azért mert a kis péniszüket kompenzálják vele!
A nők ellenben az autót használati tárgynak használják, nem kis mell-kompenzálásra:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!