Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van még valaki, akinek a párja nehezen mutatja ki az érzelmeit és nem is nagyon beszél róluk?
Figyelt kérdés
És ez zavar titeket vagy könnyen elfogadjátok? Miből tudjátok hogy tényleg szeret titeket?
Nekem azt mondja, ő ilyen típus és mást nem tudok tenni, mint elfogadni, mert nem tud ezen változtatni.
2013. okt. 15. 18:29
1/3 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Amúgy jó a kapcsolat?
Én őszintén szólva nem igazán "hiszek" az ilyen embertípusban. Én is nehezen mutattam ki mindig is az érzéseimet az adott barátom felé... Azután hopp, tényleg szerelmes lettem (előtte, így utólag belátva, nem voltam az), a mostani páromnak könnyen kimutatom/mondom. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, simán lehet, hogy nincs igazam, de én ezt tapasztaltam magamon.
2/3 anonim válasza:
Én nőként vagyok pontosan ilyen. Nehezen beszélek róla és nehezen is mutatom ki. De ha választani kell akkor inkább a szavak mert ajándékban még bénább vagyok.
3/3 anonim válasza:
Én lány vagyok, de én is nehezen mutatom ki az érzelmeimet sajnos...és sokszor ez nem jó :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!