Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok az olyan srácokról, akik kicsit nehezen nyílnak meg, de ha megnyílnak, akkor bármiről tud nagyon sokat beszélni?

Figyelt kérdés
És ha megnyílnak, akkor általában mindenkit sikerül megnevettetniük, nem erőltetett poénokkal, hanem csak úgy a saját stílusával, spontán dolgokkal.Ti adtok/adnátok esélyt ilyen srácoknak?
2013. szept. 8. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Sokkal szimpatikusabbak nekem az ilyen fiúk.
2013. szept. 8. 20:13
 2/8 anonim válasza:
hát ha felém nyílna meg, akkor mindenképpen. meg egyébként is, ha van közös téma, akkor mi lehet a gond? :)
2013. szept. 8. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a pasid akkor nem lesz olyan hogy ne tudjatok miről beszélnie. mindig lessz miről. én is ilyen vagyok :D
2013. szept. 8. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom én valamilyen ilyen fajta szerzet lehetek ahogyan magam ismerem de eddig csak két embert találtam akinek képes voltam beszélni magamról és hát nem éppen a szüleim voltak azok hanem inkább lányok amúgy engem érdekelnek a vélemények csak ezért írtam 16/f
2013. szept. 8. 20:17
 5/8 Pain for Pleasure ***** válasza:
Tudnék örülni egy ilyen srácnak, mert én is nehezen nyílok meg.
2013. szept. 8. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok papa :)
2013. szept. 8. 20:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Leonidas, félre értettél :D Azért írtam ki a kérdést, mert én ilyen srác vagyok. :D Csak a további félreértések elkerülése miatt leírtam azért. ( 17/f )
2013. szept. 8. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem eleve szimpatikusak az ilyen emberek, sokkal szívesebben barátkozok, közeledek a félénkebb emberek felé. Általában róluk derül ki, hogy a legnagyobb arcok :D
2013. szept. 8. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!