Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok létezik szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 14:21
1/10 anonim válasza:
létezik, van, hogy utcán szembejön velem egy lány és szerelmes leszek belé hírtelen:D19/F
2/10 anonim válasza:
Hogyne létezne? pl megpillantom a nekem kitöltött unicumot, ahogy harmatosan várja a pulton, hogy megigyam. Ez az első látásra szerelem.
4/10 anonim válasza:
Nekem nem, csak vonzalom. Nem tudok olyanba beleszeretni, akit már előtte nem ismertem és szerettem meg.
5/10 anonim válasza:
Határozottan mondhatom, hogy létezik. Mindig amikor bemegyek egy boltba, és meglátok egy üveg Nutellát, akkor szerelmes leszek egyből. Mi ez ha nem szerelem első látásra??? :D
6/10 anonim válasza:
ez a lányokra jellemző főleg de csak szemfényvesztés,ámítás.
meglátnak egy jóképű fiút és minden pozitív tulajdonsággal kapásból felruházzák:"ó egy ilyen szép fiú biztos okos meg becsületes meg udvarias meg önzetlen meg minden.." valójában abba szeretnek bele akit "90 %ban ők teremtettek"
7/10 anonim válasza:
uccsó: ez tényleg így van, jót is mulatok rajtuk :)
9/10 anonim válasza:
6-os, bizonyos kor után meg fordítva van: "Nem az a tipikus szépfiú, inkább csúnyácska, akkor ő biztos megbecsüli a párját majd, udvarias lesz, előzékeny, hűséges, jó családapa" stb. stb.... Aztán sokszor mekkora pofára esés! :D
10/10 anonim válasza:
megint ugyanott tartunk: az emberek sz@rok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!