Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy életre szolo szerelem, ha valaki 15évesen ismeri meg azt a nagy szerelmét, akivel az életét akarja leélni? Vagy ez csak gyerekszerelem?
1éve vagyok egyutt a barátommal,decemberben leszek 16 és nagyon szeretjuk egymást.Voltak és vannak hullámvolgyek a kapcsolatunkban,de mindig visszatalálunk egymáshoz.Anyukám ellenzi,mivel szerinte igy nem fogom kiélni magam,hisz fiatal vagyok még,de nmértem abban mi a kiélés,ha kitudja hány pasival fekszem le és satobbi.Az ugyanugy jelenthet kiélést,ha a párommal vagy nélkule elmegyek bulizni,normális keretek kozott,nem?Nemakarok lotyo lenni...Sajnos anyu a saját példájábol merít,mivel apunak szentelte 15éves korátol ugymond hát igen,neki szentelte az életét,és csúnya vége lett.De a barátom nem olyan,mint apu volt,hogy megcsal meg ilyenek.Lehet hogy gyerekszerelem,de akkoris látom rajta,hogy nagyon szeret és komolyan gondolja velem...és énis nagyon szeretem ot.
értelmes válaszokat kérnék,koszonom!:))
15 évesen nekem is volt egy nagy szerelmem, az első igazi. Akiről simán el tudtam volna képzelni, hogy egyszer majd nagyon komolyra fordul a dolog. Aztán 2 év múlva vége lett.:)
De olyan ismerőseim is vannak, akik 15-16 éves korukban jöttek össze a párjukkal és 10 év elteltével is együtt vannak.
Szóval mindkettőre van példa.
A ferjemet 15 evesen ismertem meg, 17 evesen jottunk ossze, most mar a masodik babankat varjuk:-)
Egyebkent egy fium volt meg, aki szamitott, meg par gyerekkori probalkozas, de az az egy is belem egett...vannak ilyen tipusu emberek...
1000-ből 1 jár így.
A legtöbb barátnőm 14-15 évesen ugyanígy gondolkozott és már egyikük sincs eggyütt azzal akit az élete párjának gondolt.
Ne légy ilyen naív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!