Ez mit jelenthet?
Sziasztok!
12 éves lány vagyok.
Gondolom mindenki ismeri azt a fajta fiú típust aki az osztály menője, a lányok bomlanak érte, stb... Hát én pedig nem is az ,hogy lúzer ,de az átlagon alul vagyok az osztályban a "ranglétrán" . Eddig semmilyen kapcsolatot nem ápoltam vele még beszélni is alig beszéltünk. De egy ének órán egymásmellet ültünk és nekem nem volt könyvem és egy könyvből néztük a szöveget. Amikor észrevettem ,hogy mintha hozzám közelebb lenne a füzet hozzám ,ezért közelebb toltam hozzá. Aztán kis idő múlva ő vissza tolta felém aztán egymásra mosolyogtunk. Azóta nem beszéltünk meg semmi.... De ez mit jelent ha jelent egyátalán valamit. ( Ez előző évben volt az év vége felé, csak nemsokára jön a suli és tudni szeretném ,hogy ez most mi) A válaszokat előre köszönöm!!!!
(Tudom ,hogy ilyen kórban még nincs igazi szerelem nem is erre gondolok csak arra ,hogy pozitív személynek tart-e)
A te korodban is van szerelem, csak nem mindegy hogy kezeled. Ha legközelebb találkozol vele (suliban, utcán, akárhol) vedd a bátorságot és szólj hozzá, ha már rád mosolygott az nem jelenthet rosszat. Ne te legyél az a lány aki bomladozik érte arra ott vannak a többiek. Próbálj meg barátkozni vele, hogy bízzon benned. Az első lépés a legnehezebb de onnan minden jönni fog magától. Légy magabiztos, ne érdekeljenek az osztálytársak meg hogy hol vagy a ranglétrán, pár év múlva semmit nem fog jelenteni az a ranglétra. Barátságnál ne akarj többet, fiatal vagy még.
Ha a szemedbe mosolyog az mindenképpen pozitív. 17F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!