Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (TÖBBI LENT)
nem kell mindenkinek tudnia hogy eggyütt vagytok ez egy aranyszabály :P nem kell nagydobra verni hogy eggyütt vagytok.viszont én is tiltanám a gyerekem főleg ha lány :D a mostani fiatalok hogyismondjam' elég buták. legyetek észnél és kész :D de azért 16-7 éves korodig azért ne veszítsd el a szüzességed. 14évesen még tényleg gyerekek vagytok máshogy gondolkodtok lehet hogy 1 év mulva nem is kelletek 1másnak így ne csinálj sok hülyeséget érte :D főleg ha ő nem mer kapcsolatban lenni mert fél. te jó ég úgy beszélek mint anyámék O_o
23/F
Szia! 13/L (6.os) vagyok!! Velem is hasonló volt! 13/F nem jártunk olyan se veled se nélküled kapcsolatunk volt! Osztálytársak voltunk de ő 3. ban kiköltözött külföldre! Szüleink tudták és aranyosnak tartották! DE 2-3 év múlva komolyabbak lettünk és megbeszéltük hogy kb. 15 éves korunkig várunk a kapcsolattal ( fizikai dolgok nélkül) :)Minden nyáron hazautazott a szünetre (tavaly egyedül 12 évesen) ?? DE az idén jött vele az anyja. 2-szer találkoztunk majd a drága édesanya közölte vele hogy ne találkozgasson velem mert nincs szüksége rám!! XD Ő pedig helyeselt! XDDD Hát ennyit erről!!! A tanácsom hogy ha IGAZÁN SZERETITEK EGYMÁST!!! akkor a fiú finoman értesse meg az anyukájával hogy szeret téged és hogy fontos vagy neki!! DE semmi képp ne TE szólj az anyukájának mert azt támadásnak fogja venni!!! NEKI kell ezt megtenni!! Ha pedig a barátod nem áll ki érted akkor a dolog SAJNOS tárgytalan!!
Remélem tudtam segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!