Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire lehet tartós egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet tartós egy távkapcsolat tinédzsereknél?

Figyelt kérdés

A barátom(17/F)szülei elvannak válva,ő egy másik városban lakik édesanyjával,tőlem 150 km-re. Az édesapja pedig abban a városban,ahol én. (a fiúnak még volt kapcsolata abból a városból,ahol én lakom és úgy általában elég sok távkapcsolata volt már) Vakációkban szokott ide jönni,de az édesanyja félti és nem szívesen engedi. Meddig tarthat köztünk? Egy év múlva ide költözne,addig kibírjuk?

Pár napja vagyunk együtt,azért kérdem ezt most,hogy érdemes-e tovább folytatni. Szeretjük egymást,és eltürjük azt,hogy nincsenek egyelőre lehetőségek a találkozásra. Mindennap beszélünk telefonon,facebookon és tudjuk,hogy mikor,mi történik a másikkal. 15/L

Függetlenül attól,hogy fiatalok vagyunk,felnőtteknél működik?

2013. máj. 24. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Működni működik, egy darabig. Aztán majd beleuntok és vége lesz.
2013. máj. 24. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:

1 évig bírnátok simán.

Lehet, hogy tovább is, de ha megtehetitek, ne halogassátok a költözést.

Bár én is elköltözhetnék a Szerelmem városába(koliba, fősuli), csak szerintem anyám nekem még azért is leszedi a fejemet majd 19 évesen is...

17/L, a következő évem lesz az utolsó a suliban

2013. máj. 24. 16:49
 3/3 Ildikóka000 ***** válasza:
Csak akkor tudjátok meg, hogy működik-e, ha kipróbáljátok! Embere válogatja! Amíg nem okoz több fájdalmat a távkapcsolat, mint örömöt, addig mindenképp érdemes folytatni, ha szeretitek egymást! Pozitív hozzáállás, aztán majd meglátjátok! :)
2013. máj. 25. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!