Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik még a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még a szerelem?

Figyelt kérdés
Létezik még a mindent elsöprő szerelem? Amikor összetalálkozol vele először, első látásra belészeretsz, majd elájulsz, elönt a forróság és tudod, hogy Ő az?.. :)

2013. aug. 27. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, aztán kiderül, hogy ő csak végig szórakozik velem stb. :D
2013. aug. 27. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez valami baktériumfaj?
2013. aug. 27. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, csak javarészt viszonzatlan, és persze nem első látásra történik.
2013. aug. 27. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem találod, az azért van, mert nálam van!
2013. aug. 27. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Amit a kérdésben leírtál, annak szerintem köze nincs a szerelemhez. Nekem a szerelem az, amikor alaposan ismerek már valakit, és a valós személyébe szeretek bele.
2013. aug. 27. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
5-os, az inkabb a szeretet amirol te beszelsz. A szerelem az a fellangolast jelenti. Szerintem van meg ilyen, de ahogy az ember felno, egyre inkabb racionalis lesz, es inkabb az 5-oshoz hasonloan all a dolgokhoz (nagyon is helyesen).
2013. aug. 27. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Én így éreztem a lányok iránt. Első látásra beleszerettem, fontosabb volt bárkinél, a nap 24 órájában Ő járt az eszemben, vele ébredtem és vele aludtam el gondolatomban. De ős sose gondolt rám, durván elutasított, sőt még azt sem tudta valószínűleg, hogy létezem.
2013. aug. 27. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
# 6: Már az ókori görögök is több szót használtak a "szeretetre", illetve a "szerelemre". Amiről a kérdező ír, azt az "erósz" fogalmával jelölték, ami a puszta testi vágyat jelenti. Amiről én beszélek, az a "filia" fogalma, ami a testi-lelki-szellemi harmóniát jelenti, és messze több, mint a szeretet (agapé).
2013. aug. 27. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Amennyiben nő vagy kérdező, igen: én vagyok a Te nagy Ő-d :D
2013. aug. 27. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!