Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy érjem el azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy érjem el azt hogy belém szeresen? ( lent)

Figyelt kérdés

Halálosan szerelmes vagyok 1 éve a legjobb barátomba de ő csak barátként tud rám tekinteni...szépnek tart de szerintem csak azért mert a legjobb barátnője vagyok...

ritkán talizunk mert ő nem ide valosi és a szüleink nem ismerik egymást,ezért facebookon keresztül tartjuk a kapcsolatot mindent elmondunk egymásnak és megértjük egymást...volt mikor majdnem összejöttünk de a távolság miat nem sikerült és kiderült hogy átvert,fél éve történt és én nem tudom elfelejteni,barátok maradtunk,még mindig nagyon akarunk találkozni egymásal ő jobban mint én de szerintem csak azért van mert rég látott és barátok vagyunk.Szerintem kicsi az esélye hogy belémszeret pedig nagyon kedves és aranyos is velem ...előre is köszi a válaszokat :)

2013. aug. 27. 01:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mondd el neki.

Miutàn barátok vagytok az utalásokat,jeleket kidobhatod mert nem fogja észrevenni.

2013. aug. 27. 01:05
 2/14 anonim ***** válasza:

átvert

nincs miről beszélni

2013. aug. 27. 01:06
 3/14 A kérdező kommentje:
igen átvert de szeretem és nem birom nélküle
2013. aug. 27. 01:09
 4/14 anonim ***** válasza:
csak nem friendzoneba került egy lány? am kérdezz rá nyugodtan.
2013. aug. 27. 01:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Hol van az írva, hogy átvert? Mindegy, azé valljad be, ha akarod szerintem; max nem lesz belőle semmi. Remélem, miután megmondod neki, nem távolodik el tőled.
2013. aug. 27. 01:11
 6/14 anonim ***** válasza:
*Hát ill az a kockázat, de te ismered,h milyen.
2013. aug. 27. 01:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha átvert, akkor nincs miről beszélni.

Te nem szerelmes vagy, csak gyenge vagy tovább lépni, nincs elég tartásod ahhoz, hogy azt mondd, hogy "nem futok oylan szekér után, ami nem vesz fel." csak sajnálni tudlak. Légy már egy kicsit nő.

Ha én lennék a srác helyében, az ilyen csúszás-mászás után már nem is kellenél. (főleg, hogy még át is vert.)

25F

2013. aug. 27. 01:13
 8/14 anonim ***** válasza:

5.és6.vagyok!!:) Megtaláltam,hol írja!!:) ELmentem a kérdésről, és visszakattintottam:) Amúgy elolvastam az egészet, csak valszeg már korán van:)

" összejöttünk de a távolság miat nem sikerült és kiderült hogy átvert,fél éve történt és én nem tudom elfelejteni,"

2013. aug. 27. 01:18
 9/14 A kérdező kommentje:
:/ abban kéne segíteni hogyan szeresen meg mert már tényleg nem tudok mit kezdeni
2013. aug. 27. 01:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Erre nem tudok mit mondani... ha valaki szeret, szeretni fog taktikák nélkül is, nem lehet senkiből kikényszeríteni azt, hogy szeressen.

Újra mondom: légy nő, és lépj tovább.

2013. aug. 27. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!