Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeret egy fiú akivel sok évig jártam hogy tehetném vinzová magam hogy igen is belém szeresen! Eddig sirtam könyörögtem hogy bocsásson meg! De jobb lenne ha ezek ellenkezőjét csinálnám még ha fáj is igaz?
Már nem azért kedves kérdező, de kissé butus vagy... Megalázod saját magad egy olyan pasiért aki anno félrement, és kidobtad miatta? Hagyd a francba és keress egy normális csávót...
29/F
Zs.
U.I.: Érdekes, mert nálam is alapszabály, h olyan lánnyal aki egyszer kidobott, soha többé nem jövök újra össze...
Te jó isten, még TE kérsz bocsánatot?! Amiért ő félrelépett, és Te ezért jogosan szóltál? Álljon már meg a menet! Biztos, hogy Te ebbe az emberbe vagy szerelmes? Aki megcsal, megaláz, és így beszél? Nem abba,akit szerettél volna látni benne? Sajnos a kettő nem egyenlő...
Figyelj, aki ilyen félrelépős típus, az alapból nem tiszteli barátnőjét! NEM VELED VAN A BAJ, hogy ne lennél elég vonzó! Nem kell emiatt megváltoznod! Ha meg is változnál, akkor is ugyanezt csinálná!
Próbálj meg ezen a pasin túllépni! Járj el a barátnőiddel szórakozni, vedd észre, hogy mások is vannak a világon!
29/N
Amit tettél ezután nem hiszem, h lehetne még normális kapcsolat ebből.
Lépj tovább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!