Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy érjem el azt hogy belém szeresen? ( lent)
Halálosan szerelmes vagyok 1 éve a legjobb barátomba de ő csak barátként tud rám tekinteni...szépnek tart de szerintem csak azért mert a legjobb barátnője vagyok...
ritkán talizunk mert ő nem ide valosi és a szüleink nem ismerik egymást,ezért facebookon keresztül tartjuk a kapcsolatot mindent elmondunk egymásnak és megértjük egymást...volt mikor majdnem összejöttünk de a távolság miat nem sikerült és kiderült hogy átvert,fél éve történt és én nem tudom elfelejteni,barátok maradtunk,még mindig nagyon akarunk találkozni egymásal ő jobban mint én de szerintem csak azért van mert rég látott és barátok vagyunk.Szerintem kicsi az esélye hogy belémszeret pedig nagyon kedves és aranyos is velem ...előre is köszi a válaszokat :)
ha egy éven át nem tudtam most sem fogok tudni...
de probálkozom,mindig van valami ok amilyért vissza emlékszek rá ...
L/15
és köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!