Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan igaz szeretet, szerelem, ahol nem nézik a felek a kinézetet súlyt, magasságot, iskolai végzettséget, jövedelmet, munkahelyet stb, csak egyszerűen szeretik egymást?
3-as
Lottózni ne lottózz, mert pasi vagyok és nagyon nem vagyok ronda a többi az stimmel :D
Nálam a szeretethez, szerelemhez meg pláne, hozzátartozik a "közös hullámhossz" is. És ennek része a hasonló életstílus, értékrend, egzisztencia is. Lehet szépíteni, de pl. nem tudnék olyanba beleszeretni, akivel nem tudok nagyon jókat beszélgetni BÁRMIRŐL - és mivel én értelmiségi vagyok, szellemi munkát végzek, rengeteget olvasok, tájékozódom, nehezen tudom elképzelni, hogy olyannal legyek, akinek nem érték a műveltség, aki mondjuk Éjjel nappal Budapestet néz a tévében, és nem tudok vele beszélgetni mondjuk mélyebben irodalomról...
Szóval ezek is hozzátartoznak, mert ahhoz vonzódunk (tudományosan bizonyított), akit magunkhoz hasonlónak érzünk. Ha más a kommunikációs stílusunk, életstílusunk, felfogásunk, akkor garantáltan nem tudok vonzódni.
én mostanában azon gondolkozok, hogy mennyivel szebb lenne a világ, ha az emberek nem a külsőt látnák hanem a "belsőt", vagy ha a külső teljes mértékben a személyiségtől függene.
biztos őszintébb lenne mindenki.. igaz szerelem is több lenne valószínű :)
biztos létezik az amit a kérdésben leírtál, de tényleg nagyon ritka.
hülyeség..... esetleg a vakoknál van ilyen
tudod mér nézegetik a külsőt? Mert talán nem akarnak olyan emberekkel összejönni, akik nem tetszenek neki... tudod a külső IS számít... iskolai végzettség jövedelem munkahely meg azért kell valószinűleg, hogy milyen családi körülményeket tud majd biztosítani az illető.. nemhiszem, hogy te is összejönnél egy 200kg-os 150 centis csövessel, vagy igen?
7-es
Pont erről beszélek. Pont ez a kérdésem, hogy létezik-e még olyan ember, olyan kapcsolat, ahol semmi tudatiság nincs (jól nézzen ki, egzisztencia milyen, hanem csak érzelem, azaz vak szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!