Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit jelent? 18/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent? 18/F

Figyelt kérdés
Személyesen elmondtam egy lánynak hogy szeretem.Nem mondott rá semmit és időt kért hogy átgondolhassa.Majd két-három nap múlva facebookon küldött egy üzenetet amiben megírta hogy köszöni hogy elmondtam neki,meg hogy meglepődött és hogy nem tudja hova tenni és hogy nem tud értelmes dolgot reagálni ezért ne haragudjak. Arra lennék kíváncsi hogy ez a "nem tudom hova tenni " a lányoknál mit jelent?Lehet-e valamilyen folytatás? Amúgy ez előtt sok évig barátok voltunk és bennem ez átalakult szerelemmé.

2013. aug. 28. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyilván ő benne pedig nem alakult át. Szeretné tovább folytatni barátként. Lehet, h van partnere. Jól megzavartad. :)
2013. aug. 28. 21:31
 2/3 JohniDaren ***** válasza:

Előszöris: Gratulálok! Úgy néz ki, találtál egy normális lányt, aki nem küldött el a halál f.aszára! (ritka manapság az ilyen)

Másodszor: Jelentheti ez azt, hogy tetszel neki, de nem akar most kapcsolatot, ezért mérlegel. Vagy lehet hogy akar kapcsolatot, de nem veled. Vagy lehet hogy nem akarja feladni a barátságotokat a szerelemért.

Szerintem kérdezd meg tőle hogy: "ezt hogy érted?"

2013. aug. 29. 09:13
 3/3 Pepsy12 válasza:
Ez azt jelenti a lányoknál " nem tudod hova tenni" h sokkolta a hír de kb. úgy max 1 hónap után rendessen át tudja gondolni és akk majd elmondja h ő h látja a dolgokat , lehet h ő is szerelmes beléd és most annyira boldog h nem tudja hova rakni!!
2013. aug. 29. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!