Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mit gondoltok egy ilyen lanyrol?
20 eves vagyok, 156 cm es 70 kg.
(az elso kepen levo lany alakjara hasonlit az enyem) meg fogyni akarok, es formasodni, de teljesen eltunt az onbizalmam.
Ott hagyott a baratom 2 honap utan (maganeleti problemak)
azota keptelen vagyok osszekapni magam.
O ereztette velem, hogy szep vagyok, es jo az alakom, pedig latom magamon azt, hogy van rajtam felesleg... o volt az egyetlen akinek eddig tetszettem...
Szerintetek az onbizalmammal van a problema, vagy a testesebb lanyok mar senkinek sem kellenek?
Van akinek a kenyere a teltebb lányok, de akármilyen hitlerien hangzik, kényelmetlen például társaságban megjelenni a pároddal, ha túlsúlyos, legalábbis nekem az lenne.
De az ember tud alakítani a testén, és vannak akiknek sajnos olyanon is dolgoznia kell ami másoknak alapból megadatik, de a munka nemesít, az edzés meg kiváló hobbi lehet, ha az ember fél évnél tovább bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!