Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok az olyan lányról, aki ha kell verekszik és nem hagyja magát?

Figyelt kérdés
Ma egyik legjobb barátnőmet a szemem láttára az alkoholista apja megütötte teljesen jogtalanul,de a barátnőm felállt és betakarta az apját.. Már többször láttam verekedni,megvárta míg megütik és elég szépen ellátta a baját akármelyik lánynak,vagy fiúnak,és nem rinyált ha letört a műkörme verekedés közben,vagy nagyobbat kapott,esetleg megtépték... Én nem tudom melyik mit szólna hozzá ha ilyen barátnője lenne vagy lány ismerőse...
2013. jún. 8. 22:21
 1/7 A kérdező kommentje:
fiú*
2013. jún. 8. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

ÉN is ilyen vagyok...szerintem ez jó, mert legalább meg tudja magát védeni. Most gondolom egy csomó olyan komment fog egyébként érkezni, hogy milyen erőszakos, meg így csak magát égeti, mert ezeket már én is megkaptam másoktól, de ha egyszer provokálják? Vagy üljön ölbe tett kézzel és tűrje, ahogy megalázzák?

L

3/7 Költőnő? ***** válasza:
76%
vagány, de sztem hosszú távon nem épp nőies tulajdonság. Régebben én sem vetettem meg az effajta konfliktuskezelést, de felhagytam vele.
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Beteg. Depreszió
2013. jún. 8. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én nem ütném meg,ezért nem izgatna.
2013. jún. 8. 22:41
 6/7 _Jessy_ ***** válasza:
Ha csak visszaüt, azzal nincs probléma. Kivéve, ha szándékosan provokálja ki, hogy verekedés legyen.
2013. jún. 8. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi a baj ezzel??

Ha neked egy szerény báránylelkü nyuszika kell aki egy legyet se mer lecsapni akkor keress olyat.

Az ilyen belevaló csajokat meg hagyd meg nekem :))

Szerintem egy csaj tudja már megvédeni magát. Kiállni magáért teljes mellszélességgel..

2013. jún. 9. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!