Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a következő történetről?
Nos...tudom, a helyesírásom nem a legjobb.Sőt,ez még enyhe kifejezés,de kérlek titeket,ettől eltekintve véleményezzétek ezt a történetet.Bármilyen szemszögből :)
Az épület tetején állt, majd valaki a háta mögé lépett és átölelte.Pár másodpercig semmi sem történt,majd megfordult és a szemébe nézett.
A fiú eleresztett egy félmosolyt,meglepte a reakció.
-Meg sem lepődsz?-kérdezte
-Nem,tudtam,hogy te vagy az,felelte félvállról a lány,mintha ebben semmi meglepő nem lenne.
Leültek és beszélgetni kezdtek.
-Hiányzol-Mondta a fiú.
-Te is hiányzol,válaszolt a lány majd kezét a fiú kezére tette.
Csak ültek csendben egymás mellett egy ideig.
-Tudod...-kezdte a lány-már kezdtelek elfelejteni,az emlékek halványultak,most pedig megint itt vagy és....minden....ugyanolyan....mint akkor.
-Számomra is ugyanolyan és hidd el ilyen is marad.Az ilyen dolgok nem múlnak el csak úgy.Nálam sem és tudom,hogy te is így érzel.Ez örökké megmarad,nem változik.
A lánynak könnybe lábadtak a szemei,de igyekezte megakadályozni a könnyek kicsordulását,mintha elkerülhető lenne, inkább nem pislogott egy ideig.
Amikor már nem bírta tovább felállt,a fiúhoz hajolt megcsókolta,talán utoljára,szenvedélyesen.Most azonban a torkában lévő gombóc és az édes csók furcsa keveredése nem volt olyan szívderítő mint régen.
Megsimogatta a fiú arcát majd elindult a lépcső felé.Útközben még hátranézett és könnyeivel küszködve még annyit mondott:Szeretlek!
-Én is szeretlek,válaszolt csalódottan és keserűen a fiú és csak nézte ahogyan egyre távolodik.
Felkelt és lenézett a tetőről.A lány már lent volt,de még visszanézett.Egy pár másodpercig összeakadt a tekintetük,aztán sarkon fordult.A fiú nézte,ahogy eltűnik lassan a tömegben...talán most látta utoljára.
Elővette a mobilját és a barátját hívta.
-Szia.Ráérsz?Megihatnánk valamit...nem volt túl fényes a napom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!