Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim dolgok. Ki mikor oldódott fel a párja mellett, hogy már gond nélkül mentek előtte-mellette a következő dolgok?
1. Előtte való pisilés
2. Kakálás (zárt ajtók mögött gondoltam, bár lehet van olyan, aki ezt is a másik előtt is képes végezni)
3. Hányás (betegség vagy alkohol miatt) előtte
4. Borotválás (hónalj-láb-intim)előtte
5. Éneklés
6. Puki
Én 2 év után is feszélyezett voltam volt páromnál, ha 2. és 6. pont volt, pedig elég laza lány vagyok, meg ő sem volt prűd..csak nekem ez annyira..intim.
Nekem jelenleg nincs barátnőm, de leírom azt, amikor még volt.
1. nem tudom pontosan, pár hónap után, főleg miután szexeltünk
2. nem volt ilyen, pedig 4 évig együtt voltunk, talán főképp azért, mert nem nagyon aludtunk együtt
3. hányni nem hánytam előtte, de nagyon részeg többször is voltam, már a kapcsolat legelejétől kezdve
4. ilyen sem volt, nem éltünk együtt
5. részegen elég sokszor elő fordult, a kapcsolat elejétől kezdve
6. ilyen is volt, de azt hiszem, kb 2 év után.
A pisilésből (természetben, vagy ha egyben van a wc és a fürdő) nem csinálok előtte gondot, ő sem. Énekelni mindketten szoktunk, bár egyikünknek sincs túl jó hangja, de azért néha elég komoly kis duetteket nyomunk :D
Ő gyűlöl hányni, nem tudom miért, így szerintem nem nagyon fog - nem hogy előttem. Én sem hánytam még előtte, de egyik esetből sem lenne nagy gond szerintem.
A borotválás, kaka, puki nem fér bele nálam. Az első kettőhöz semmi köze nincs, a pukizni nem szoktunk egymás előtt, mert mindketten elég bunkó dolognak tartjuk (ha kicsúszik az más).
Csúnyán le leszek pontozva úgyérzem :DD
Mivel nekem a párom hamarabb volt haverom, mint a párom, rengeteget buliztunk együtt, így az előtte való hányás(részegen) már baromira hamar megtörtént. Az előtte való részeg éneklés már a 3. találkozásunkkor, mikor alig ismertük egymást. A pisilés is szintén részegen :D
Puki és kakilás sosem volt még előtte. Nem lakunk együtt, a kakilást megoldom otthon. Pukizni meg nem szoktam, nem vagyok szeles típus, ha esetleg mégis úgy adódik, kimegyek pisilni, és megoldom. Borotválásra szintén nem került még sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!