Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 szem antibiotikum foggátló mellett. Sajnos volt szex is. Lehet gond?
Azt nem tudom, de hogy idióta vagy, az hótziher.
1. "antibiotikum ellenes", ez mi a f*sz? Komolyan, az emberi hülyeség nem ismer határokat. Miért nem élsz mindjárt elektromosság nélkül? Vagy az internet, az sokkal újabb találmány, mint az antibiotikum, ezért biztos sokkal gonoszabb is, egyébként is, a számítógépekből mindenféle rákkeltő sugárzás jön, úgyhogy inkább a közelébe se menj, mindenki jobban jár.
2. antibiotikum az csúnya, gonosz dolog, de egy átmenetileg terméketlenné tevő hormonkészítmény, az jöhet. Gratulálok.
3. ha nem szedsz antibiotikumot, akkor ne szedj. 1 szem, az inkább árt, mint használ, mert elősegíti a rezisztens baktériumok elszaporodását. Ezért kell mindig a teljes előírt kurzust beszedni.
gondolom pont azert antibiotikum ellenes, mert az antibiotikum nemcsak helytelenul, de helyesen szedve is a rezisztens mutansok letrejottehez jarul hozza. es azalatt hogy antibiotikum ellenes szerintem azt erti hogy nem szedi minden semmi megfazasra, ami magatol is lemulik 1 het alatt es hasonlo enyhe betegsegekre amikre egy halom orvos egybol meregeros (es meregdraga!) antiobiotikumokat ir fel. legalabbis en ezt ertem alatta. nyilvan ha olyan betegsegben szenvedek, szedem.
a kerdezonek: ezt mi nincs ahonnan tudjuk. vagy igen vagy nem. ha meg van ido vegyel be esemenyutanit.
első válaszoló.. elég egy suttyó vagy már bocsi. Arra írtam h antib. ellenes vagyok, hogy ha 1 hónapban 3x fázok meg nem fogok mindegyikre azt szedni, csak nagyon indokolt helyzetben. de remélem büszke vagy a nagyon okos hozzászólásodra... legnagyobb örömöd legyen az életben..
második válaszoló: azért köszi:)
megjött időben, óramű pontossággal,ahogy szokott:)
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!