Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogulatlan vélemények érdekelnének. Mit szeret (het) bennetek a párotok a legjobban, mit gondoltok? És mit legkevésbé?
Természetesen annak szól, akinek van-volt már párja.
Ne az ő véleményét írjátok le a kérdésre, hanem a saját véleményeteket erről, mert az érdekelne, hogy ti hogy látjátok magatokat az ő szemében?!
Köszönöm!
Páromnak tetszik a dákóm és amit tudok vele, de szopáskor örülne ha kisebb lenne.
Szereti hogy mindig számíthat rám, elfogulatlan, és meggondolt vagyok, de sokszor elég fárasztó is tudok lenni, és néha úgy viselkedem mint egy őrült pszichopata.
Fogalmam sincs.
A párommal több mint 4 éve vagyunk együtt, most jelenleg külföldön dolgozik, így ezért nem fogom felhívni és megkérdezni. De egyébként én is kíváncsi lennék rá :D :D
Jajj, biztos van fogalmad róla, kedves utolsó :) és direkt jó, hogy nem hívod fel, mert ez a lényge, hogy te mit gondolsz ;)
Amúgy kösznöm a válaszokat! :)
Azt szerette szerintem, hogy hasonlítottam rá a különc dolgaiban. Hogy érdekeltem, amivel foglalkozik, és én is szerettem a sötétben kint lenni az utcán, és mászkálni, még rossz időben is.
A legjobban szerintem az zavarta, hogy túlzottan adtam a küllemre, vagyis, hogy nem szerettem a hülye dolgainkat másoknak is megmutatni. Vele érdekesek voltak, de nem akartam, hogy mindenki lássa, milyen barmok voltunk együtt... :D
Pedig komolyan nem tudom :)
Mindent megbeszélünk, de ez még nem jött szóba. Valahogy nem érdekel :)
Hát ez érdekes, de okés, értem :)
Köszönöm ismét csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!