Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, van okom gyanakodni a megcsalásra? Főként férfiak válaszai érdekelnének.
Bár azt írtad, hogy inkább férfiaktól vársz választ, mégis reagálnék a kérdésedre, mivel jártam hasonló cipőben, szakítás lett a vége, mert rájöttem, hogy ennek a pasasnak kisebbségi komplexusai vannak, és szüksége van rá, hogy mindig valami ri..c simogassa az egóját, a nyomorult kis lelkét a neten. Ő sem találkozott azokkal a nőkkel, nem csalt meg, csak "gondolatban". Én pedig voltam olyan hü..e, hogy sokáig magamban kerestem a hibát, az önbecsülésemet szinte a földbe tiporta.
Nem benned van a hiba, hanem benne.. Nem azért csinálja, mert nem vagy neki elég jó, vagy jobb nőt keresne, vagy meg akarna csalni. De nem fog megváltozni.
Erre akkor jöttem rá, mikor az én szerencsétlen exem szakítás után fél évvel rámírt, hogy "elmehetnénk együtt wellnesezni baba...", pedig már együtt lakott az "új" nővel, akivel akkor írogatott, mikor velem volt. Szánalmas az ilyen pasas.
Egészen más a véleményem, mint a 3-as válaszolónak.
Mindenkinek szüksége van arra, hogy simogassák z egoját. Ezt jó megkapni kapcsolaton belül, de jól esik az, ha kintről jön az elismerés.
Voltam hasonló helyzetben, mint a párod. A semmit is meg kellett magyaráznom. Már az is gond volt, ha láthatóan örültem egy lány ismerősöm társaságának. Az exem meg csak duzzogott és azt várta, hogy neki és csak neki örüljek. Elviselhetetlen volt. Bele olvasott a leveleimbe. Nem láttam értelmét egy olyan kapcsolat folytatásának, ahol a semmit is meg kell magyarázni.
Ettől még lehet, hogy a te párod tényleg rejteget valamit, de az úgyis ki fog derülni.
Gondold át, hogy mi okozhatja esetleg a kikacsintási vágyát! Ha semmi hibát nem találsz magadban, akkor nem voltál őszinte. A feltárt hibáidon pedig változtass. Ha így sem működik a kapcsolat, akkor nem is kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!