Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?!
Figyelt kérdés
Mikor megismertem nem tudtam, hogy van barátnője...csak később derült ki. 9 éve vannak együtt..De annyira nagy a vonzalom köztem és közte, hogy az hihetetlen, eljött hozzám..és konkrétan letámadtuk egymást, de nem feküdtünk le egymással, mert azt mondta, hogy nem akarja, hogy úgy érezzem, hogy csak arra kellek neki! Én 19 éves vagyok ő meg 28...szerintetek működhet ez?2013. szept. 5. 13:33
2/18 anonim válasza:
Ha nem vigyáztok könnyen végérvényesen ki fogtok kötni egymás mellett és nem szeretős kapcsolatban.
3/18 anonim válasza:
hagyd őket békén mert van köztetek egy fellángolás nemkel elrontani a kapcsolatukat
4/18 anonim válasza:
hazudott neked, becsapja a barátnőjét.
ha beéred egy hazudós szexpartnerrel, akkor hajrá.
különben nem valami jó kezdet
5/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam már....de 5 napig nem jelentkeztem, és akkor keresett ő, egy rokonomon keresztül, persze nem feltűnően..Hagyjam?
2013. szept. 5. 13:38
6/18 anonim válasza:
Szerinted hány hozzád hasonló lánykát szédített már meg rajtad kívül?
7/18 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs...de mi van ha komolyan gondolja?
Meg ha tényleg csak a szex érdekelné, akkor lefeküdtünk volna egymással, de ő nem akarta!
2013. szept. 5. 13:41
8/18 A kérdező kommentje:
Meg a barátnőjével, nem jó a kapcsolatuk sem..már 1 hónapja nem szexeltek, és csak szinte haverok...
2013. szept. 5. 13:42
9/18 anonim válasza:
Ha annyira nem jó a kapcsolatuk, miért vannak együtt 9 éve? Ne legyél már ennyire naiv.
10/18 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van, de mert sok közös dolguk van és egyben a legjobb barátok is...és egy helyen laknak...Lehet, hogy tényleg nagyon naív vagyok és bedőlök neki....
De ajjj.....:(
2013. szept. 5. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!