Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
A párommal 1 éve vagyunk együtt de csak mostanában tűnt fel hogy amit a párom édesanyja mond ugyanazt hallom tőle vissza. Èrtsd úgy hogy de anya mondta hogy...anya szerint ezt meg azt kellene csinalnom...
Komolyan. Ez szerintem veszélyes.
Mert megfogtad az Isten lábát. -.-"
Anyuci pici fia. Menekülj. Komolyan. Tapasztalat.
A párod befolyásolható.
Jóban kell lenni anyóssal, vagy magadhoz kell ragadnod a gyeplőt.
Az ilyen szülő magának nevelte a gyermekét.
Általában egyke fiúkra jellemző az általad leírt történet, vagy olyanokra, akik több testvér közül az édesanyjuk a legjobban kedvel.
Igaza van az első válaszolónak: mama kedvence.
Ebben a kapcsolatban te nem nyerhetsz. Az egész eddigi életét úgy irányította, ahogy az édesanyja javasolta. Az emberek nem változnak. Pici dolgokban talán, de ilyen nagy dolgokban, mint hogy a mamája helyett inkább rád hallgasson, kizárt, hogy változtasson!
Ha vele maradsz, olyan lesz az életetek, mintha a párod mellett az anyjával is együtt lennél. Bele fog szólni mindenbe, ha feleségül kér, az esküvőn az összes részlet a mama ízléséhez fog igazodni. Ha gyereketek lesz, a mama fog nevelési tanácsokat osztogatni. Minden alkalommal kioktat, utasít, mindig mindent jobban tud. Igazi anyósok réme.
A párod mindenben neki fog igazat adni, hiszen ő egyértelműen jobban tudja, hiszen tapasztalt asszony. Már élt házasságban és felnevelt (legalább) egy gyermeket! Ha miatta szembeszállsz a pároddal, csak vesztesként jöhetsz ki a csatából, mert ő az édesanyját fogja támogatni.
Te döntesz, milyen jövőt akarsz magadnak. Én még idejében lépnék. Jó messzire!
Dr. Csernus Imre: A Férfi
Nagyon jó könyv és javaslom, hogy olvasd el legalább az ide vonatkozó részt!
Egy ilyen elcseszett emberrel az élet rendkívül viszontagságos.
Ilyen férfival nem szabad összejönni. Vagy ha már megtörtént a baj, azonnal véget kell vetni neki.
Úgyis csak szenvedés a vége.
Az előttem szólóknak igazuk van! Itt nem nyerhetsz!
Mindig az anyja lesz az, akire hallgat, te csak másodhegedűs lehetsz! Egy év alatt ha nem változott meg a helyzet, akkor már nem is fog!
S persze az okoskodó, minden lében kanál anyós jelölt mindig mindenbe beleugat és ahol csak tud, borsot tör az orrod alá! De a fia, bármit is tesz az anyja, mindig azt fogja mondani, hogy "anya csak jót akart"!
Egy szó: MENEKÜLJ!!!
Az ösztönöd nem csal, valóban veszélyes!
Tönkre fogja tenni az életed a "kedves" mama, majd meglátod!
Méghozzá féltékenységből. Eddig a kisfia csak vele törődött, ő volt az első helyen. Mégis mit képzelsz magadról, hogy át akarnád venni ezt a helyet tőle?!
Viccen kívül, tényleg nem fog megváltozni. Akármi lesz, mindig az anyjának ad igazat. Mindenbe bele fog szólni és te nem tehetsz semmit. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Én az utóbbit tenném!
Nem én ritkán (eddig 1x) láttam az anyukát de nem is sietek hozzá :P különben ők mindennap beszélnek. 3-an tesók (2 nővér).
Különben a párom nem ért egyet sok mimdemben a mamával de ezek az elszólások nem tetszenek. Egy öntörvényű nő vagyok nekem ne a mama dirigáljon!
Puszi mindenkinek
Ha nem egy irányító típusú nő lennél a barátod nem lenne veled.
Neki ez kell, te pedig ha meg akarod tartani a kényelmes papucsod, akkor előbb utóbb le kell győznöd a mamát a ranglétrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!