Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? 16/L
Figyelt kérdés
Volt pár srác akikkel csókolóztam, ebből kettőt soha többé nem láttam. (ez elég gáz mások szerint.. de nem tudom, én csak élveztem és ennyi.) Az egyiket ismerem, de távol lakik.. Most már eléggé unom ezeket a futócsókolózásokat...2013. aug. 10. 21:46
1/11 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj...
Élvezni kell az életet...
4/11 anonim válasza:
Miért csókoltad meg csak úgy vagy mert ő akarta esetleg te vagy mindketten ?
Szerintem ha nem ismered csak 1-2 napja még ne nagyon csinálj ilyeneket.
5/11 anonim válasza:
Nincs vele baj, viszont ha unod akkor elkezdhetnél mást is keresni az emberekben :S
6/11 anonim válasza:
Éld az életedet ahogyan jól esik. Van akinek ez jár ki és van akinek az, hogy párkapcsolatban van folyamatosan. Én az utóbbi vagyok és őszintén megmondom, két kapcsolat között volt már olyan hogy csak arra vágytam amit te csinálsz.
17/L
7/11 anonim válasza:
akk kezdjél futó szopásokba! ;) ez a következő szint
8/11 A kérdező kommentje:
#2 nem vagy tisztában a ku*va szó jelentésével...
#4 mindketten akartuk (ezek bulikban történtek...)
#5 igen, ideje lenne... bár úgy érzem mások meg nem igazán keresnek bennem semmit.
#7 nem szeretnék abba kezdeni.. ezért is kell leállnom..
2013. aug. 10. 22:06
9/11 anonim válasza:
Elég visszafogottnak mutatom magam az emberek előtt,és mégis csinálok ilyen dolgokat,mint te,hogy bulikban pár előfordul.De mindig csak olyanokkal,akik nekem is tetszenek,és beszélgettünk már valamennyit. Azt gondolom,hogy ezt most még megtehetjük. Tudok olyat mondani,amit ez meg sem közelít,ám az nem velem történt ezért nem írném le.A lényeg,hogy nem gáz,ne legyen bűntudatod és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!