Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2évig voltam együtt a barátommal.Pár hónapja megtudtam,hogy megcsalt és nem egyszeri alkalom volt, folyamtosan tartotta a kapcsolatot azzal a másiklánnyal, ráadásul a viselkedése is megváltozott...iszonyatosan agressziv lett velem, már féltem is tőle. Szakitottam vele,majd 2 hét mulva rozsacsokorral jött, elsírta magát,hogy szeret és nem tud nélkülem élni. A legjobb barátai is beszélgettek velem arról, hogy mennyire nehezen viseli, egész nap otthon ült és szétcsúszott. Meghatódtam...elhittem minden szavát...2hétig minden jó volt..majd megint ugyanaz kezdődött....Most akkor szeretett vagy sem?2013. júl. 30. 22:50
1/5 Bummer válasza:
Vannak ilyenek. Egyfajta biztos voltál neki tudat alatt, olyan aki bele illik a mindennapokba és tudta, hogy megbocsátasz. Bizonyos módon igen, de igazából az nem szerelem volt a részéről.
2/5 anonim válasza:
"Most akkor szeretett vagy sem?"
A kettő közül bármelyik lehetséges.
3/5 anonim válasza:
Hüle vagy kislány, ha hiszel neki!
4/5 anonim válasza:
buta voltál, hogy visszafogadtad, csak ráeszmélt, hogy nincs számára egy biztos lány, de ugyanúgy fog viselkedni, mint azelőtt, akárhányszor fogadod is vissza. ha tényleg szeretne, akkor nem így mutatná ki
24/F
5/5 anonim válasza:
Te nagyon naiv vagy mint egy éretlen 14 éves. A barátai is mondták mi? :) az ö barátai érted? Eljátszota amit akartál mert tudja h vagy olan hülye h beveszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!