Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről, eltartatja magát?
Figyelt kérdés
A lány (történetesen barátnő), akivel már több mint féléve együtt laktok a fővárosban az eredeti lakhelytől távol és még nem dolgozott egy percet sem.
Ennek mennyire van "elvagyok vele, míg 'eltart' szaga? Belekényelmesedett a semmittevésbe vagy mit gondoltok? Ti hogy állnátok ehhez hozzá?
2013. júl. 21. 18:04
2/8 anonim válasza:
elég nehéz munkát találni.
jómagam is lassan 3 hónapja vagyok állás nélkül...a családom egy rásze igenis b*szogat már, sőt mi több magam is kezdem felőrölni...:/
szóval, csak akkor szolj neki, ha látod rajta hogy nem akar dolgozni.
ha az a válasza a munkakeresésre, ohgy "jovanmá, majd keresek" meg hasonlók, akkor ripakodj rá!
3/8 A kérdező kommentje:
Ti mennyi idő után "unnátok meg" azt, hogy van egy barátnőtök akivel akkor lehettek együtt a távolság miatt, ha úgymond eltartjátok?
2013. júl. 21. 18:09
4/8 anonim válasza:
Mármint ő a pár-barátnőm lenne? És nem tanul? Otthonról nem kap pénzt? Hát huzzon el dolgozni... Persze ha 1-2 hónapig nem talál munkát, akkor nem baj, GONDOLOM megbeszéltük mikor oda költözött, hogy valakinek el kell tartania amíg nem dolgozik. Nemde?..... Az a lényeg, hogy lássa az ember, hogy próbálkozik, fontos neki hogy találjon valamit. Meg egy idő után észre vehetné magát.... Amúgy azt is láthatja a pasi, hogy ha nem szereti a csaj..... Ezt mi nem tudhatjuk.
5/8 anonim válasza:
idő?! hát nemtudom....:/
mondom midnne annak a függvénye ohgy mennyire akar melot keresni.
6/8 A kérdező kommentje:
Kap otthonról valamennyit, de nem 1-2 hónapja nincs munkája, hanem lassan 8.
2013. júl. 21. 23:28
7/8 anonim válasza:
Hát ezt vele kellene megbeszélned...
8/8 A kérdező kommentje:
De én most direkt azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit reagálnának ilyen helyzetben.
2013. júl. 22. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!