Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves vagyok.7. -es koromban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok.7. -es koromban összejöttem az egyik osztálytársammal. Jól megvoltunk de utána történtek dolgok. Sokat veszekedtünk. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sok csaj tapadt rá és nem rázta le őket. nekem rosszul esett. Most nem szeretném fikázni meg semmi.

Szakítottunk eltelt idő volt h megint összejöttünk. Vele volt az 1. csókom. :)

Most mással jár. Már egy ideje én meg nem iss tudom. Lehet h érzek még iránt avmit. Tudom h elszúrtam h hagytam h tönkremenjen a szerelmünk. Most barátok vagyunk. Szerintete ha szakítanak érdemes lenne beszélnem vele erről?

2013. aug. 5. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén. Ha ő is szeretne téged akkor valószínű nem egy másik csajjal jött volna össze. Felejtsd el és keress mást.
2013. aug. 5. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:

ha úgy érzed te sem vagy közömbös számára, akkor igen

különben kockázatos és a barátságotok is rámehet

2013. aug. 5. 15:32
 3/3 A kérdező kommentje:
hát nekem is volt azóta pasim neki is ezelőtt a lány előtt más csaja. lehet h csak idő kell h visszataláljunk egymáshoz?
2013. aug. 5. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!