Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon van olyan férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van olyan férfi aki elgondolkozik azon hogy a nö miért nem kívánja vele a szexet?

Figyelt kérdés
A legtöbb esetben a férfiak kapásból rávágják hogy a nö biztos megcsalja. Holott az esetek 90%! -ban az ok az ahogyan a férfi a hétköznapokban viselkedik vele, vagy csak akkor kedveskedik ha szexet akar, de aztán "visszaváltozik" ugyanolyan lesz a viselkedése mint elötte. Ráadásul fogalmuk sincs arról, hogy a nönek mennyire fáj ez. Plusszaban még a nöt hibáztatják. Vajon hány férfi néz magába, és hány férfi keresi a viselkedésében az elutasítás valódi okát?
2013. okt. 15. 23:51
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem "elkorcsosult" a világ. A férfiak nem tudnak férfiként viselkedni (tisztelet a kivételnek) és a nök sem nöként. (szintén tisztelet a kivételnek) Manapság mitöl tekinti egy férfi önmagát férfinek?Ezek szerint: mennyi a vagyonom,,milyen az autóm, hányszor fektettem meg a nöt stb... Manapság mitöl tekinti egy nö õnmagát nönek? Ezek szerint: hány kiló vagyok, divatos-e a ruhám, kirakom a mellem, télen jaj de befagy a sejhajom meg kilóg a derekam, de akkor is miniszoknyát veszek fel stb. Az emberi értékek iránti igények korcsosulnak majd kihalnak. S maradnak az izomagyu Kenek, meg az irreálisan betegesen vékony Barbiek. Hangsúlyozom: mindkét nemnél tisztelet a kivételnek!
2013. okt. 16. 00:25
 22/39 anonim ***** válasza:
0%
Nincs sok eszed.
2013. okt. 16. 00:28
 23/39 A kérdező kommentje:
Figyelj, én nem tehetek arról hogy egyeseknek basz..ul fáj az igazság!
2013. okt. 16. 00:29
 24/39 anonim ***** válasza:
Mindig az elutasítás okait keresem magamban és emiatt mindenki hülyének néz. Nos, szerintem fogalmazd újra...
2013. okt. 16. 00:35
 25/39 A kérdező kommentje:
Te bátor vagy, mert szembenéztél önmagad hibáival, gyengeségeivel. Mégha sajnos igenis vannak esetek amikor a hiba nem bennünk van, de ha valaki képes magába nézni, az tisztelendö. :-)
2013. okt. 16. 00:37
 26/39 anonim ***** válasza:

#12: kapásból egy cáfolat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Szereti, ő maga írja. Naponta legalább 20 ilyet tudnék idézni, csak innen a Gyk-ról.

2013. okt. 16. 00:46
 27/39 A kérdező kommentje:
26-os válaszoló! Gyártsd csak tovább a konspirációid, de felesleges. Viszont ha téged ez nyugtat, akkor igazán örülök! :-)
2013. okt. 16. 00:51
 28/39 anonim ***** válasza:

Nem "fáj az igazság". Általánosított hazugságokat írsz. A bunkóság működik.

egy bunkó

2013. okt. 16. 00:56
 29/39 anonim ***** válasza:
51%

A csaj nem azért nem hagyja el a bunkó pasit mert a bunkó pasira vágyik, hanem magával vannak bajai, pl iszonyat gyenge természet és magabiztos, erős férfira vágyik, olyanra aki akiben megvan az ami benne nem. :/ Ő maga már gyenge szakítani.

Nekem is volt bunkó, agresszív pasim, de el is hagytam. Tény hogy bejött, hogy van jelleme és nem papucs, de azért ne menjünk már el a végletekig mindig. :(

Nagyon is igaz, hogy a pasik ezzel a dumával szeretnek jönni, hogy "mert a bunkókat szeretik" és eszükbe se jut hogy velük van a baj. A bunkó pasim is azt mondta az előző csajára akivel 3 évig együtt volt és nem volt a csajnak egyszer sem orgazmusa, hogy a béna volt a csaj...

Nem ám ő lehetett a béna, hogy nem tudott orgazmust okozni a csajnak, hanem szegény csaj volt az... pffff

(nem menjünk bele hogy milyen csaj hogy működik, most csak a kijelentésén van a hangsúly, hogy már mért lenne a csaj béna? :/ a srác mindig elment, a csaj nem)

Szóval nem, az ilyen pasi nem tekint magába és gondolkozik el azon, hogy vele lehet a baj.

Én is megmondtam neki mikor mivel van a bajom, konkrétan, célozgatás nélkül, egyenesen.

Nagy megsértődések voltak utána a részéről.

Viszont egyébként nagy veszekedés után meg elvárta, hogy legyen szex... pfff, nem szexmegvonással való büntetés ha utána nincs kedvem a szexhez. Egyszerűen csak nincs olyan hangulatom utána ha bunkózott.

De ez az a típusú srác, a bunkó, akit el kell hagyni. :) Van olyan srác aki elgondolkozik a dolgokon, és megoldást keres rá, bezony. Csak mindig ez az általánosítgatás... vagy bunkó, vagy papucs, van azért normális is csak a problémás pasik akikkel a gond van jönnek mindig ezekkel az általánosítós dumákkal :)

2013. okt. 16. 00:59
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
A nők mindennel visszatudnak élni.
2013. okt. 16. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!