Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan férfi aki elgondolkozik azon hogy a nö miért nem kívánja vele a szexet?
#12: kapásból egy cáfolat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szereti, ő maga írja. Naponta legalább 20 ilyet tudnék idézni, csak innen a Gyk-ról.
Nem "fáj az igazság". Általánosított hazugságokat írsz. A bunkóság működik.
egy bunkó
A csaj nem azért nem hagyja el a bunkó pasit mert a bunkó pasira vágyik, hanem magával vannak bajai, pl iszonyat gyenge természet és magabiztos, erős férfira vágyik, olyanra aki akiben megvan az ami benne nem. :/ Ő maga már gyenge szakítani.
Nekem is volt bunkó, agresszív pasim, de el is hagytam. Tény hogy bejött, hogy van jelleme és nem papucs, de azért ne menjünk már el a végletekig mindig. :(
Nagyon is igaz, hogy a pasik ezzel a dumával szeretnek jönni, hogy "mert a bunkókat szeretik" és eszükbe se jut hogy velük van a baj. A bunkó pasim is azt mondta az előző csajára akivel 3 évig együtt volt és nem volt a csajnak egyszer sem orgazmusa, hogy a béna volt a csaj...
Nem ám ő lehetett a béna, hogy nem tudott orgazmust okozni a csajnak, hanem szegény csaj volt az... pffff
(nem menjünk bele hogy milyen csaj hogy működik, most csak a kijelentésén van a hangsúly, hogy már mért lenne a csaj béna? :/ a srác mindig elment, a csaj nem)
Szóval nem, az ilyen pasi nem tekint magába és gondolkozik el azon, hogy vele lehet a baj.
Én is megmondtam neki mikor mivel van a bajom, konkrétan, célozgatás nélkül, egyenesen.
Nagy megsértődések voltak utána a részéről.
Viszont egyébként nagy veszekedés után meg elvárta, hogy legyen szex... pfff, nem szexmegvonással való büntetés ha utána nincs kedvem a szexhez. Egyszerűen csak nincs olyan hangulatom utána ha bunkózott.
De ez az a típusú srác, a bunkó, akit el kell hagyni. :) Van olyan srác aki elgondolkozik a dolgokon, és megoldást keres rá, bezony. Csak mindig ez az általánosítgatás... vagy bunkó, vagy papucs, van azért normális is csak a problémás pasik akikkel a gond van jönnek mindig ezekkel az általánosítós dumákkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!