Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon van olyan férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van olyan férfi aki elgondolkozik azon hogy a nö miért nem kívánja vele a szexet?

Figyelt kérdés
A legtöbb esetben a férfiak kapásból rávágják hogy a nö biztos megcsalja. Holott az esetek 90%! -ban az ok az ahogyan a férfi a hétköznapokban viselkedik vele, vagy csak akkor kedveskedik ha szexet akar, de aztán "visszaváltozik" ugyanolyan lesz a viselkedése mint elötte. Ráadásul fogalmuk sincs arról, hogy a nönek mennyire fáj ez. Plusszaban még a nöt hibáztatják. Vajon hány férfi néz magába, és hány férfi keresi a viselkedésében az elutasítás valódi okát?
2013. okt. 15. 23:51
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
78%

"az esetek 90%! -ban az ok az ahogyan a férfi a hétköznapokban viselkedik vele"

Akkor tessék elhagyni, nem szexmegvonással büntetni !!!

2013. okt. 15. 23:53
 2/39 anonim ***** válasza:
58%
Pont hogy a kedveskedő, aranyos pasik nem kellenek a nőknek. A nőknek a bunkók kellenek.
 3/39 anonim ***** válasza:
66%
Vajon hány nő van, akinek ha baja van kinyitja a száját, nem megvonja a szexet például, remélve, hogy majd a csávójuk ettől megvilágosodik?
 4/39 anonim ***** válasza:
60%

* nem szexmegvonással büntetni !!!

Te ezt honnan veszed ezt a blődséget?

2013. okt. 15. 23:54
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
nekem sosem jutott eszembe megvonni a szexet a párommal én mindig megmondtam neki h valami zavart....és ez meg elég csúnya általánosítás hogy a nők a bunkó pasikat szeretik mert nem minden nő ilyen
2013. okt. 15. 23:56
 6/39 anonim ***** válasza:
58%

A kérdező azt írta, a nőnek azért nincs kedve szexelnie, mert a párja nem úgy bánik vele. Nekem ez egyfajta büntetésnek hangzik, bár lehet csak én vagyok másképp összerakva. Nekem a veszekedés sem veszi el, ha egyébként egy jól működő kapcsolatban élek és szeretem a másikat. Sőt, segíti a kibékülést a kellemes összebújás.

De persze lehet, hogy én olvastam félre.

2013. okt. 15. 23:56
 7/39 A kérdező kommentje:
Szexmegvonás??? Ez pontosan ugyanolyan hárítás a férfiak részéröl mint az hogy a nö biztosan megcsalja! Szexmegvonás az nem tudom mi, de feltételezem valami akaratlagos dolog lehet. Csakhogy: a kérdésemben nincs akaratlagosság a nö részéröl hanem ösztönösen bezárkózik mert a férfi a viselkedésével erre kényszeríti. Persze tudom, agyilag meg kell érni arra hogy ezt egyesek megértsék.
2013. okt. 16. 00:02
 8/39 A kérdező kommentje:
Princess Naiva! A neved mindent elárul: naív hercegnö vagy, érj még kicsit. :-)
2013. okt. 16. 00:03
 9/39 anonim ***** válasza:
54%
Nem az érettségemmel van a gond, félreértettem. Ha te ezért elkönyveled rögtön, hogy valaki nincs a te baromi érett szinteden, hát örülök is, hogy nem ott vagyok.
2013. okt. 16. 00:04
 10/39 anonim ***** válasza:
közben azn agyaltam a 2-es kommentelőt hogy lepontozta minden nő, és közben a gép előtt ülve mehet a károgás, hogy nem igaz, amit írt, miközben a valóságban én is csak olyan rendes srácokat ismerek, akik jogtalanul lettek szétszívatva a "rendes pasikat szerető lányok" által :D:D:D
2013. okt. 16. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!