Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan férfi aki elgondolkozik azon hogy a nö miért nem kívánja vele a szexet?
kérdező nem ír igazat
provokátor
"Elárulom azt is hogy egy nö sem a bunkó pasikat szereti! Ez is jó kibúvó a férfiaknak arra hogy vajon mit rontottak el? Így ehelyett elintézik azzal.hogy a nök.a bunkó pasikat szeretik. :-)"
Akkor miért maradnak velük, miután kétszer-háromszor is megveri őket? :) Mit lehet elrontani azon ha egy férfi udvarias, kommunikatív, érdeklődő, és életrevaló? :):):)
Szerintem sokszor a nők is elfelejtenek egyenesek, igazságosak lenni és ezért is lehet sok bunkózás velük szemben. Vica-versa nem? :)
Akkor miért maradnak velük, miután kétszer-háromszor is megveri őket? :)
A jófiúkat szeretem, de sosem tudhatod,mi áll a háttérben. Pl,hogy senkije nincs, csak az utcára tudna menni, lelki terrorban tartja, fenyegeti, stb.
Sosem tűrném el a bántalmazást, de azért tudok ilyen határozott lenni, mert áll mögöttem egy olyan család, hogy ne okozzon gondot bármikor meglépnem. Ettől még a nők igenis a jóra vágynak.
:D Nem vagyok öreg Kislányom. :D Csak a nevem. :D
Azokról a nőkről beszélünk, akiknek önálló keresete van és lakása vagy albérlete? Szerintem nem erre gondolsz te. Én ezekre gondolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!