Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon van olyan férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van olyan férfi aki elgondolkozik azon hogy a nö miért nem kívánja vele a szexet?

Figyelt kérdés
A legtöbb esetben a férfiak kapásból rávágják hogy a nö biztos megcsalja. Holott az esetek 90%! -ban az ok az ahogyan a férfi a hétköznapokban viselkedik vele, vagy csak akkor kedveskedik ha szexet akar, de aztán "visszaváltozik" ugyanolyan lesz a viselkedése mint elötte. Ráadásul fogalmuk sincs arról, hogy a nönek mennyire fáj ez. Plusszaban még a nöt hibáztatják. Vajon hány férfi néz magába, és hány férfi keresi a viselkedésében az elutasítás valódi okát?
2013. okt. 15. 23:51
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
51%
Saját tapasztalat ugrott be rögtön, igenis van, aki akaratlagosan használja. Hogy nem egyre gondoltunk, van ilyen. A naivságnak meg ehhez semmi köze.
2013. okt. 16. 00:05
 12/39 A kérdező kommentje:
Elárulom azt is hogy egy nö sem a bunkó pasikat szereti! Ez is jó kibúvó a férfiaknak arra hogy vajon mit rontottak el? Így ehelyett elintézik azzal.hogy a nök.a bunkó pasikat szeretik. :-)
2013. okt. 16. 00:06
 13/39 tevetke ***** válasza:
Offolok: Nekem rendes barátom van, olyan tipikus jófiú és szeretem, szóval tényleg ne általánosítsunk :$ :)
2013. okt. 16. 00:07
 14/39 anonim ***** válasza:
0%

kérdező nem ír igazat

provokátor

2013. okt. 16. 00:08
 15/39 A kérdező kommentje:
Nézd ha neked fáj az igazság, és azt provokálónak tartod mert gyáva vagy magadba nézni, az a te bajod.
2013. okt. 16. 00:09
 16/39 anonim ***** válasza:
61%

"Elárulom azt is hogy egy nö sem a bunkó pasikat szereti! Ez is jó kibúvó a férfiaknak arra hogy vajon mit rontottak el? Így ehelyett elintézik azzal.hogy a nök.a bunkó pasikat szeretik. :-)"

Akkor miért maradnak velük, miután kétszer-háromszor is megveri őket? :) Mit lehet elrontani azon ha egy férfi udvarias, kommunikatív, érdeklődő, és életrevaló? :):):)

Szerintem sokszor a nők is elfelejtenek egyenesek, igazságosak lenni és ezért is lehet sok bunkózás velük szemben. Vica-versa nem? :)

2013. okt. 16. 00:11
 17/39 anonim ***** válasza:
66%

Akkor miért maradnak velük, miután kétszer-háromszor is megveri őket? :)

A jófiúkat szeretem, de sosem tudhatod,mi áll a háttérben. Pl,hogy senkije nincs, csak az utcára tudna menni, lelki terrorban tartja, fenyegeti, stb.

Sosem tűrném el a bántalmazást, de azért tudok ilyen határozott lenni, mert áll mögöttem egy olyan család, hogy ne okozzon gondot bármikor meglépnem. Ettől még a nők igenis a jóra vágynak.

2013. okt. 16. 00:13
 18/39 A kérdező kommentje:
Nagypapa! Neved éltes kort és bölcsességet, élettapasztalatot sugall, de sajnos nem jöttél még rá arra a sajnálatos tényre, hogy egy nö legtöbbször kényszerböl és félelemböl marad azzal aki megveri?
2013. okt. 16. 00:14
 19/39 A kérdező kommentje:
Nagypapa! A világ legaljasabb dolga átverni valakit aki nem tehet arról hogy más mit követett el ellened. Nem gondolod?
2013. okt. 16. 00:17
 20/39 anonim ***** válasza:

:D Nem vagyok öreg Kislányom. :D Csak a nevem. :D

Azokról a nőkről beszélünk, akiknek önálló keresete van és lakása vagy albérlete? Szerintem nem erre gondolsz te. Én ezekre gondolok :)

2013. okt. 16. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!