Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden komoly kapcsolatban félrelép a férfi?
Figyelt kérdés
Mire jó ez? És nem félnek tőle, hogy kiderül? És, hogy baj lesz belőle?2013. okt. 15. 17:26
1/11 anonim válasza:
Nem minden komoly kapcsolatban.
2/11 anonim válasza:
Én még sosem léptem félre! Mindig előbb inkább szakítottam,ha már úgylátszott ebből semmi nem lessz,én gerinctelen dolognak tartom,de ugyanúgy visszafelé is jó lenne ez a kérdés ;)
3/11 anonim válasza:
nem, nem minden kapcsolatban.
és nem tudom miért jó a megcsalás, szerintem ocsmány dolog
4/11 anonim válasza:
NEM!!! Komoly kapcsolatokban inkább a lány/nő lép félre! (Elnézést kérek, akinek nem inge, nem veszi magára)
5/11 anonim válasza:
Sajnos ez mindkét nemnél előfordul. Én is szakítás párti vagyok, hiába romlik meg a kapcsolat, arra nem lesz megoldás egy viszony, vagy egy egyszeri aktus. Zárjuk le tisztességesen, és utána mindenki mehet a maga útján. 24/L
6/11 anonim válasza:
ha nem lép félre akkor komoly a kapcsolat
7/11 anonim válasza:
Én speciel eddig még sosem és nem is akarok. Ha nem működik vagy megjavítjuk vagy szétmegyünk, de a megcsalás semmire se jó.
8/11 anonim válasza:
Nem minden kapcsolatban, ez abszolút férfitől függ.
Pont úgy ahogy a nők félrelépése is, őt sem minden nő kacsint ki a házaságból.
9/11 anonim válasza:
hallottatok olyasmirol, hogy nyilt hazassag?
10/11 anonim válasza:
Megcsalás.Ekkora baromságot.Egy idő után minden kapcsolat unalmassá válik.Nem azért fekszünk le mással mert válni szakítani akarunk hanem azért mert kell a változatosság.A kedvenc kajádat is megutálnád ha mindennap csak azt ehetnéd.Persze vannak akik egész életükben sanyargatják magukat és belefásulnak a monoton nemi életükbe de ez az ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!