Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korától vehetőek komolyan egy fiú/férfi érzelmei?
ez a 18év csak egy iránymutató kor.ez sztem úgy született h régen vizsgálták az embereket és megállapították h ebben a korban már 'van annyi esze' az embernek és akkor legyen ez a felnőtt kor alsó határa. Usa-ban ugye ez 21év.ennyit erről.
Kérdésedre válaszolva,nem,de közelítőleg jó,bár kivételek mindig vannak,ne ez alapján válassz
Hát én 14 éves vagyok,és nagyon komolyan veszem a szerelmet. De embere válogatja.
14/F
Az idővel okosabbak leszünk és rájövünk, hogy minden mindegy. Egyik nő sem jobb a másiknál.:-)
Az amit komolyodásnak gondolsz, az a lemondás, hogy egy másik nővel jobb lesz.:-)
Aztán 33 körül újra szabadok leszünk, levetjük a láncokat. :-)
Az életkorral ez nem nagyon hozható összefüggésbe. Egy tizenéves érzelmei gyakran sokkal őszintébbek tudnak lenni, viszont ugyanilyen múlandóak is lehetnek. Hogy ebből a tiniszerelmes fázisból ki mikor nő ki, nem lehet megmondani. Van, aki sosem, és olyan is van, akinek soha nem is ezt jelenti a szerelem/szeretet.
Ne akard az életed ilyen szabályokkal könnyíteni, mert valójában csak megnehezíted majd. Ismerd meg az illetőt, térképezd fel és akkor tisztábban látsz. Ha életkorra vonatkozó szabályokat hozol, hogy megkíméld magad, azzal okozod magadnak a legnagyobb pofonokat...
Véletlen se vedd komolyan az életkort. Arra ne számíts, hogy valaki 20 évesen biztos komoly.
Embere válogatja. Járj vele hosszabb ideig, és ismerd meg Őt. Akkor tudod megállapítani, hogy komoly e, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!