Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány,32 éves pasi. Ez ciki?
A lány most végzett a suliban, középfokú végzettség, munkát keres.
A pasinak van céges autó, jó fizetés, lakás.
Szerintetek mennyire lesz hosszúéletű ez a kapcsolat? A pasinak nem tűnik fel, hogy a lánynak csak a pénze kell? Vagy mind1, mert a haverok előtt jó felvágni a 20 éves csajjal, tehát neki meg csak felvágásra kell? Kölcsönös kihasználás?
Nem ciki.
És mit számít a vélemény? Sosem lesz jó, ha egy nő bármit csinál. :-)
Nem ciki. Qrva gáz. :D
Viccet félre téve, és a férfi szemszögéből nézem: ilyen korban mi a francot akar egy 20 éves kiscsajtól? Már bocs, nem feltétlenül rád mondtam, hogy kiscsaj, hozzá képest viszont az lehetsz. A 20 éves lányok inkább a 21-25 éves pasik között nézelődjenek.
Ha egy 34 éves férfi "már" nem tud kielégíteni egy akármilyen korú nőt, akkor ott nem a korral van a baj. 34 évesen vagyunk a csúcson. Olyasmit tudunk, amit a kis tacskó huszonévesek nem. 34 évesen bármilyen korú nőt ki tudunk elégíteni.
Ebben a korban főnyeremény a férfi egy olyan nő számára aki már kinőtt a bulizásból.
ráadásul még csak 32 :D
hát úgy tudom jó vele, meg nagytudású, de csak heti 2x bírja, a csajnak meg több kéne.. De én megértem, mert dolgozik, a csaj meg nem, persze, hogy a csaj állandóan szexelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!