Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van. Utálom a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van. Utálom a férfi nemet. (? )

Figyelt kérdés

Megpróbáltam nagyon egyszerűen továbblépni a fiún. És egész jól sikerült is. Kívül mutattam hogy boldog vagyok, belülről, meg úgy voltam vele majd elmúlik a fájdalom. Komolyan senkinek semmit nem mondtam. Boldog voltam hogy végre van valaki akivel boldog, azt kívántam szeressék egymást sokáig. Komolyan boldog voltam attól, hogy ő az. Tény hogy fájt hogy mással, de attól még örültem neki.

Erre tegnap egy pillanatra fölmegyek face-re, nézem, írt nekem a barátnője. Megkérdezte, hogy tényleg együtt voltunk-e a fiúval. Én elsőre azt hittem, hogy a fiú mondta neki volt valami. Még nem is válaszoltam, amikor a fiú rám írt.

Ilyeneket kaptam vissza:

én miért hallok olyanokat vissza hogy mi jártunk és hogy én 2SZER!! megcsaltalak amí "jártunk"?

rohadtul felb_szott

ismeretlen ebmerek jönnek olyannal hogy én milyen g_ci vagyok meg minden meg hogy mi jártunk!!

figyelj én annyit mondok hogy takarodj az életemből rád se bírok nézni ezek után

nem akarom hogy hozzám szólj érj valaha is az életbe

És én aki tényleg, senkinek nem szólt egy szót sem, én aki sosem panaszkodott azért, mert elváltak útjaink. És csak azért mert békésen váltak el, ezt kaptam vissza. Valaki szörnyen bekavart és nem tudom ki az. A fiú meg egyből engem gyanúsított. Azt hittem bízik bennem, vagy legalább is egy kicsit ki ismert. Én soha nem akarok rosszat senkinek. Abba még bele sem gondolt, hogy esetleg láthattak minket együtt. Hányszor volt, hogy az iskolában magához húzott, kézen fogva sétáltunk, mikor elmentünk hozzájuk egész végig fogta a kezem és látta mindenki. És pont az még a gyanús, hogy a barátnőjével, akinek én elmondtam mindent, és mondtam neki, hogy ha szeretné akkor bebizonyítom, megmutatom neki a beszélgetéseinket. Mondta hogy hisz nekem, tényleg nagyon aranyos. Elbeszélgettünk nagyon jól. És mindeközben a fiú végig azt mondta semmi köze hozzám. Szóval a lánnyal mindössze két közös ismerősünk van. És mikor rákérdeztem neki kimondta, hogy együtt voltam a fiúval, akkor közölte velem, hogy ne haragudjak de nem mondhatja el. És én tényleg nem tudom, hogy ki, de én soha, tényleg soha senkinek nem mondtam semmit. Arról meg pláne hogy a fiú mekkora egy szemét, mert én soha, de tényleg soha nem voltam rá képes ezt mondani.

2013. aug. 22. 12:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a pasi jelenlegi nője kavarja a szart, azok szoktaK EHHEZ A VIDÉKI, PARASZT ELŐADÁSHOZ FOLYAMODNI, MIKOR FÉLTIK A POZICIÓJUKAT.

Bocsi a caps l-ért nem irom ujra.

Ne foglalkozz vele, hagyd hogy végig játsza a libus a szerepét, majd mikor úgy tűnik, hogy nyert ügynek érzi, akkor lépjél-az igazsággal. A liba meg fog semmisülni, a pasid meg önmagába fogja szídni magát, hogy mekkora egy balfék volt, hogy nem kérdezte meg a valóságot-tőled.

2013. aug. 22. 12:41
 2/14 anonim ***** válasza:
De nem minden fiu ilyen :p pl énse :$
2013. aug. 22. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Az nem férfi. Kis pisis gyerek.
2013. aug. 22. 12:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? Az is lehet, hogy csaj aki kavart, attól még nem kell minden fiút/férfit utálni... :)
2013. aug. 22. 12:48
 5/14 A kérdező kommentje:
De a barátnője nem is ismer. Nem is tudja ki vagyok. Hisz a fiú szerint mi sosem voltunk együtt, ezért nem is említette senkinek. Viszont mint írtam sokszor láttak minket együtt.
2013. aug. 22. 12:48
 6/14 A kérdező kommentje:
17 vagyok a srác 18, a barátnője szintén
2013. aug. 22. 12:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Először is nem.minden férfi egyforma.

Másodszor pedig,szerintem írj annyit a srácnak,hogy "csak,hogy tudd: nem én voltam,de nem fogom bizonygatni,szia" és utána ne törődj vele egyáltalán.

2013. aug. 22. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Nézd, utálhatod emiatt az egy fiú miatt az összes fiút/férfit, szíved joga. De valószínűleg még csak nem is ő kavarja a sz*rt a háttérben.

28/F

2013. aug. 22. 12:52
 9/14 anonim ***** válasza:
hiányzik nekik a Máunika Show.. maradj ki ebből amennyire még lehetséges...
2013. aug. 22. 12:52
 10/14 A kérdező kommentje:
nem írok neki semmit mivel letiltott, csak rosszul esik 4 napja "szakítottunk", már aznap együtt volt a lánnyal
2013. aug. 22. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!