Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most jelenthet valamit? Nem értem már.
Volt egy srác akinek 3hétig kellettem,jól megvoltunk úgy volt hogy járunk is,aztán egyik éjjel... (gondolom buliba volt) írt nekem,hogy ez nem megy neki és hagyjuk,mer neki egy új kapcsolat még nem menne stb. Én persze nagyon jófej voltam és megértettem,hagytam is. A múltkor buliba ment és kérdezte (előtte hetekig nem beszéltünk) hogy megyek-e úgy volt,hogy nem,de végül elmentem miatta. Ott smároltunk meg ölelgetett,olyan szerelmesen nézett rám mint előtte,aztán a buli közepén benyögte,hogy Ő nem bír csak velem lenni most,hanem neki csajoznia kell (persze kicsit lazábban adta elő,de a lényeg ez volt). Erre odament valami tök idegen csajhoz én pedig táncolni,mire odajött egy régi barátom és a csaj mellől integetett nekem.... meg ha kimentem kijött és ott ment oda valami csajhoz,ha bement akkor pedig ott. Oké túl éltem meg minden hogy egy ekkora világi gyökér,de azóta mindennap bejelöl valami haverja és rám ír hogy ilyen jó csaj vagyok meg hogy ez a srác mondta neki hogy milyen jól nézek ki és ezért úgy gondolta bejelöl stb. Az előbb épp az egyikkel beszélgettem mikor közölte,hogy épp megy hozzá a srác,én meg erre inkább elköszöntem de próbált rábeszélni hogy beszéljek még vele/velük.
Ez most mi? Mér találnak meg a haverjai? Jelent ez egyáltalán valamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!