Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat a véleménye?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot.nagyon kedves volt.sokat beszéltünk telefonon.nagyon várta már a találkozást de csalodot mert szerinte "kővér "vagyok.Amúgy nagyon kedvesnek talált.ha le fogyok akkor lehetséges hogy meg gondolja magát és szeretne velem járni?2013. okt. 10. 13:05
1/6 anonim válasza:
Mond meg neki: hogy lefogsz fogyni, és köszönöd azt a "páratlan" lehetőséget, amit felajánlott, de nem élsz vele:DD
Ennél nagyobb pofira esés nem igazán van, te pedig mosolyogj egy jót:D
2/6 anonim válasza:
ha ennyire a felszín érdekli, az szerintem nem jó. már eleve rosszul indul, ha csak egy megváltoztatott énedet akarja. ha lefogysz, maximum meghúz majd egyszer-kétszer, arra leszel neki jó, nem többre.
3/6 anonim válasza:
És tényleg kövér vagy?
Ne az ő kedvéért fogyjál le, már ha egyáltalán kell fogynod! Én ismerek olyan pasit, aki a 170 cm magas 50 kg-s lányokra is azt mondja, hogy kövér :S
Mondd meg neki, hogy te meg egy izmosabb, férfiasabb fiúra számítottál :)
4/6 anonim válasza:
Igen változhat a véleménye, de ne alacsonyítsd már le magad!
Engem is kicikizett egy srác aki nekem nagyon tetszett, hogy kövér vagyok.
Lefogytam és hirtelen "belém szeretett", de kell az ilyen a fenének!! Sokkal jobbakat tudok már nála kapni(mind belsőleg, mind külsőleg).
6/6 anonim válasza:
Amit írtál az még nem vészes, de a saját érdekedben pár kilót sportolással leadhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!