Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat a véleménye?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel az utóbbi időben egyre közelebb kerültünk egymáshoz,eljuttunk oda is, hogy mi legyen velünk.. O azt mondta, hogy mivel most nem rég lett vége egy komoly kapcsolatának (a csaj szakított vele), nem akar komoly kapcsolatot.. én viszont nem akarok kalandot és ezt meg is mondtam neki... Hogy tudnám jobb belátásra bírni? :)2013. jún. 8. 10:31
1/4 Költőnő? válasza:
sehogy.... azaz pont így és pont ezt. De amúgy ne számíts tőle. Csak jól akarja magát érezni és ennyi.
2/4 anonim válasza:
Hát egyszer majd biztos megfog.. De nem érdemes az ilyenért törnöd magad.
3/4 anonim válasza:
Adj neki időt. Nálunk én vagyok aki frissen szakitott ezért még nem akarok semmit. Majd az idő megoldja. Addig ismerkedjetek beszélgessetek érezzétek jól magatokat programok stb.. nem muszáj, hogy randi legyen csak akár egy baráti összefutás azzal nem ijeszted el.. hátha beléd szeret és el tudja felejteni az exét. Ez a legtöbb amit tehetsz, hogy türelmes leszel mellette vagy és nem erőltetsz semmit. Neki kell megérnie rá. Eljön majd az az idő is. Bírd ki várni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jún. 8. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!